aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτούς θέλει και αυτούς ψάχνει!

Αυτούς θέλει και αυτούς ψάχνει!

Η προσπάθεια για καταρτισμό του έμψυχου δυναμικού συνεχίζεται στην Πορτογαλία από τον Πάμπο Χριστοδούλου. Ο προπονητής της Ομόνοιας αναζητεί παίκτες στην προσφιλή του ποδοσφαιρική αγορά, δίχως να σημαίνει πως δεν τον απασχολούν μετεγγραφικοί στόχοι και από άλλες χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κύπριος τεχνικός αναζητά δύο σέντερ μπακ που θα πληρούν τις ακόλουθες προδιαγραφές: Ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, καλές τοποθετήσεις στο κέντρο της άμυνας, προώθηση στην αντίπαλη περιοχή (σε στατικές φάσεις) και μαχητικό πνεύμα. Ένα άλλο στοιχείο που τον ενδιαφέρει, είναι να προέρχεται ο ποδοσφαιριστής από γεμάτη σεζόν.

Το προφίλ των ποδοσφαιριστών που ψάχνει, ταιριάζει με το στυλ ποδοσφαίρου που παρουσίασαν οι ομάδες στις οποίες εργάστηκε. Επί των ημερών του στην ΑΕΛ, άλλωστε, αμυντικοί όπως οι Ντόσα Ζούνιορ, Έντουιν Ουόν, Βαλεντίνος Σιέλης, Κέβιν Λαφράνς (άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο), είχαν αυτά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν εντοπιστεί οι στόχοι και γίνονται διεργασίες για εξασφάλιση θετικής απάντησης. Το αφεντικό του «τριφυλλιού» θέλει να εξασφαλίσει θετική απάντηση από όσο το δυνατόν πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Γεγονός που τον αναγκάζει να κάνει υπομονή, στο μέτρο που του επιτρέπει το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Εννοείται, όμως, ότι η προσοχή του δεν εστιάζεται μόνο σε σέντερ μπακ. Ο σχεδιασμός των πρασίνων έχει πολύ δρόμο ακόμα, καθώς θα γίνουν προσθήκες σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Πέραν των σέντερ μπακ, αναζητούνται ανασταλτικός μέσος, επιτελικός, ακραίος φορ και τερματοφύλακας. Είναι πιθανό μέσω του ταξιδιού στην ιβηρική χώρα να προκύψει συμφωνία με κάποιον ή κάποιους από τους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στις θέσεις αυτές.

Ο Χριστοδούλου έθεσε στόχο την απόκτηση παικτών, οι οποίοι θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά για τη στελέχωση της Ομόνοιας, για να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο κατά την ερχόμενη σεζόν. Και να αφήσει πίσω της την κακή πορεία της λήξασας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ