aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτοί βάζουν δύσκολα στον Κάρβερ

Αυτοί βάζουν δύσκολα στον Κάρβερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Σέρινταν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το «φώναξε» στα τελευταία ματς, τόσο με τα γκολ που πέτυχε όσο και με τις εμφανίσεις του. Ο Ντέρμπισαϊρ, που έχασε το ματς με τον Εθνικό λόγω τραυματισμού, επανήλθε με την Καρμιώτισσα ως αλλαγή, πέτυχε δυο γκολ, πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στην ανατροπή τους σε βάρος της αποτελέσματος.

Οι δυο τους βάζουν δύσκολα στον Κάρβερ, που προβληματίζεται θετικά και το πιθανότερο σενάριο είναι να συνυπάρξουν τα πρώτα βιολιά της ομάδας στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (πέτυχαν μαζί τα 9 από τα 12 γκολ της ομάδας).

Εάν θα αγωνιστούν ως δίδυμο ή ο Σέρινταν θα κληθεί να καλύψει εκ νέου θέση στα εξτρέμ, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει ακόμη και με την έναρξη του αγώνα. Στα ευχάριστα και ο βαθμός ετοιμότητας του Χριστοφή αλλά και η επάνοδος των Σοϊλέδη και Καρλίτος. Εκτός πλάνου της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι τραυματίες Όρσουλιτς, Παναγιώτου, Βασιλείου και Κότσαρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ