aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτοί που ακόμη… δεν ακούμπησαν

Αυτοί που ακόμη… δεν ακούμπησαν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεκατρείς συν μία μετεγγραφές πραγματοποίησε η Ομόνοια στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο. Η μία είναι ο Κάι, που ως γνωστόν τραυματίστηκε σοβαρά την περίοδο των εργομετρικών εξετάσεων και θα είναι έτοιμος τον Ιανουάριο, εφόσον θελήσει η Ομόνοια να τον εγγράψει στο ρόστερ της. Από τις υπόλοιπες 13 μετεγγραφές, οι εννιά ποδοσφαιριστές είτε είναι βασικοί είτε θεωρούνται στις κύριες επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου. Οι υπόλοιποι τέσσερις ακόμη… δεν ακούμπησαν. Ποιοι είναι αυτοί; Οι Φελτχούιζεν, Καντέ, Εκίθα και Μπεντέκε. Η κάθε περίπτωση έχει και την εξήγησή της.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, που είναι μια από τις πιο ακριβές μετεγγραφές της Ομόνοιας και τον οποίο το τεχνικό τιμ περίμενε για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να αποσπάσει την υπογραφή του, αποτελεί μέχρι στιγμή τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Αν και προοριζόταν για βασικός, δεν έπεισε τον προπονητή του με αποτέλεσμα στα πρώτα τέσσερα ματς να υπερασπιστεί την «πράσινη» εστία ο Παναγή.

Ο Χριστοδούλου, που θέλησε να τον πιστώσει, του έδωσε την ευκαιρία στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό. Χωρίς να απειληθεί, δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις, το οποίο του χρεώνεται, γιατί βγήκε και δεν βγήκε και το πλήρωσε η ομάδα. Αν ήταν η κακιά στιγμή ή όχι είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος, αναλόγως της παρουσίας του. Εάν ο Κύπριος τεχνικός θελήσει να του δώσει άλλη μια, ευκαιρία στο άμεσο μέλλον.

Ο Καντέ, που εντάχθηκε στο ρόστερ για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, βρήκε μπροστά του τον φορμαρισμένο Μαργκάσα. Ο τελευταίος ανταποκρίνεται στον μέγιστο βαθμό και ο Χριστοδούλου δεν βλέπει τον λόγο να του στερήσει τη θέση. Ο αμυντικός από τη Γουινέα Μπισάου έπαιξε μόλις 3 λεπτά ως αλλαγή. Περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του, όμως αυτό ενδέχεται να γίνει εάν ο προπονητής του θελήσει να μετακινήσει τον Μαργκάσα στη μεσαία γραμμή ή για τον οποιονδήποτε λόγο απουσιάσει ο τελευταίος.

Έμπειρος και με καλό βιογραφικό ο Μπόρχα Εκίθα, στάθηκε άτυχος αφού λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Πλέον, αποθεραπεύθηκε και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, σε μια περίοδο που η ομάδα παρουσιάζει πρόβλημα στην άμυνα και ενδέχεται να κληθεί για να δώσει λύση, κάνοντας ντεμπούτο.

Τέλος, ο Τζόναθαν Μπεντέκε, που προχθές πέτυχε το πρώτο του γκολ, έστω και σε φιλικό, με τη φανέλα της Ομόνοιας, λόγω της αργοπορημένης ένταξής του στο ρόστερ δεν πήρε ακόμη χρόνο συμμετοχής. Είναι μια επιλογή για την επίθεση. Αν και νεαρός κουβαλά εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Πάμπος τον υπολογίζει, πλέον, και προσδοκεί πως όταν του δώσει την ευκαιρία θα τον δικαιώσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ