aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Αυτό προστάζει η ιστορία της Ομόνοιας» (η ομιλία του Τζιωνή)

«Αυτό προστάζει η ιστορία της Ομόνοιας» (η ομιλία του Τζιωνή)

Πιο κάτω τα κύρια σημεία της ομιλίας του Προέδρου της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή, στη σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου:

«Όπως κάθε Συνέλευση, έχει και η φετινή τη δική της ξεχωριστή σημασία. Βρίσκει το σωματείο μας σε ένα μεταβατικό στάδιο, σε συνέχεια των οικονομικών εγκλημάτων που βύθισαν τον σύλλογο στα χρέη, αλλά και της συγκλονιστικής προσπάθειας που ακολούθησε για να ορθοποδήσει το σωματείο και να παραμείνει στη ζωή. Πεποίθησή μας είναι ότι σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι, δεν υπάρχει χώρος για μιζέρια, απάθεια και απαξίωση. Διότι όσο επιτρέπεται να πέσεις, άλλο τόσο επιβάλλεται να σηκωθείς. Επιβάλλεται να σηκώσεις το κεφάλι ψηλά, να κοιτάξεις μπροστά, να βαδίσεις προς το μέλλον με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό προστάζει η ιστορία και η ίδια η ίδρυση της Ομόνοιας».

Για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017«Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θεωρήσαμε σωστό και επιβεβλημένο, χωρίς χρονοτριβή και καθυστέρηση, να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο μας. Παραθέσαμε συνέντευξη Τύπου, οργανώσαμε παγκύπριες συγκεντρώσεις για να συζητήσουμε μαζί του. Ως Διοικητικό Συμβούλιο, την ευθύνη που μας αναλογεί την αναλάβαμε. Λάθη έγιναν: Στη στελέχωση, στη διαχείριση του ροστερ και στη λήψη κάποιων αποφάσεων στο ποδοσφαιρικό. Συνειδητοποιούμε αυτά τα λάθη και η ευθύνη μας είναι να τα διορθώσουμε. Ξέρουμε ότι βασική προϋπόθεση για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά είναι η αυτοκριτική και η ενδοσκόπηση. Αναγνωρίζουμε, παράλληλα και κάποια θετικά που προέκυψαν, όπως η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία, η αναβάθμιση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και η επιστημονική και τεχνολογική αναβάθμιση του προπονητικού μας Κέντρου».

Για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο: «Θεωρούμε ότι οι κινήσεις που έγιναν, όσον αφορά τη στελέχωση του Τεχνικού Επιτελείου, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια ισχυρή Ομόνοια, ικανή να επιστρέψει σε πορεία πρωταθλητισμού. Χωρίς να επιστρέφουμε στο μοντέλο της Εφορίας Ποδοσφαίρου, διαφοροποιήσαμε τον τρόπο λειτουργίας στο ποδοσφαιρικό. Δίπλα στο προπονητικό τημ, προσθέσαμε τη θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου. Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου είναι το δεξί χέρι του προπονητή. Διασφαλίζει την εύρυθμη και σωστή λειτουργία στο προπονητικό κέντρο, συμμετέχει στο σκάουτινγκ, προτείνει ποδσφαιριστές στον προπονητή, συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Για τον κόσμο και τα εισιτήρια διαρκείας: «Να ‘στε βέβαιοι ότι η Ομόνοια θα επιστρέψει. Υπάρχει ο ζήλος, υπάρχει η αποφασιστικότητα. Μακριά από μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες διακηρύξεις. Μας χαροποιεί το κλίμα συσπείρωσης και ενότητας των τελευταίων εβδομάδων. Μια ισχυρή Ομόνοια με γεμάτες κερκίδες θα είναι το πιο δυνατό προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε καλοθελητή. Εξ’ ού και ο στόχος των 7000 διαρκείας.

Να σας ενημερώσω ότι ενάμιση μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έχουμε ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Έχουμε μέχρι σήμερα διαθέσει 4600 season tickets. Αυτό από μόνο του λέει πολλά: Για τη δύναμη και το ηθικό ανάστημα του κόσμου της Ομόνοιας. Σε αυτό τον λαό, αξίζει μόνο ο σεβασμός.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω όλους εσάς, τα μέλη του συλλόγου, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Τα 7000 εισιτήρια διαρκείας, είναι ένας στόχος εφικτός και ρεαλιστικός για τα δεδομένα της Ομόνοιας. Εάν δουλέψουμε όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε. Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τις σχέσεις Ομόνοιας – ΚΟΠ: «Ένα θέμα που προκύπτει σχεδόν σε όλες τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούμε με τον κόσμο μας, είναι οι σχέσεις Ομόνοιας – ΚΟΠ. Είπαμε αρκετά κατά τη φετινή χρονιά, δώσαμε συνέντευξη Τύπου, μιλήσαμε έξω από τα δόντια. Κάναμε αρκετές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ζητήσαμε ξένους διαιτητές και ήμασταν η μόνη ομάδα που τοποθετήθηκε δημόσια ενάντια στην επαναπρόσληψη Ρέικβαρτ, εάν αυτό από μόνο του λέει κάτι. Καταβάλλεται έντονη προσπάθεια για να αλλάξουν τα κακώς έχοντα. Πρέπει, ωστόσο, να κατανοήσουμε και τις δυσκολίες, διότι η Ομόνοια έχει μόνο μία ψήφο στην Ομοσπονδία. Προσπαθούμε να κτίσουμε συνεργασίες και με άλλες ομάδες, για να μπορέσουμε να προωθήσουμε προτάσεις που θα φέρουν την αλλαγή. Δεν είναι εύκολο. Θα γίνει, ωστόσο, πιο εύκολο με μια δυνατή Ομόνοια στο γήπεδο και με μια γεμάτη κερκίδα».

Για την επικοινωνία με τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοια: «Ένας άλλος πυλώνας στον οποίο δόθηκε ιδιαίτερο βάρος κατά τη φετινή χρονιά, είναι η ενίσχυση των καναλιών επικοινωνίας με τον κόσμο της Ομόνοιας. Θεσμοθετήθηκαν μηνιαίες συναντήσεις με όλα τα οργανωμένα σύνολα, ενώ πραγματοποιήθηκαν δύο κύκλοι εξορμήσεων σε όλη την Κύπρο. Ο πρώτος, στο πλαίσιο της εκστρατείας εγγραφής νέων μελών και ο δεύτερος στο πλαίσιο της εκστρατείας «Συζητάμε, προχωράμε μαζί», που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει της νέας περιόδου. Γίνεται μια διαρκής και ειλικρινής προσπάθεια ενίσχυσης των καναλιών επικοινωνίας με τον κόσμο. Επενδύουμε στον διάλογο και ο στόχος μας είναι κοινός: Μια δυνατή Ομόνοια. Ακούμε, καταγράφουμε απόψεις και εισηγήσεις, συζητάμε. Από αυτές τις συναντήσεις, θεωρούμε ότι βγαίνουμε κερδισμένοι. Νιώθει και ο κόσμος πιο κοντά στην ομάδα, θέλουμε και εμείς να τον έχουμε συμμέτοχο στις προσπάθειές μας. Σε αυτό το πλαίσιο, διενεργήσαμε επίσης σειρά ποσοτικών και ποιοτικών ερευνών, για το πώς βλέπει ο κόσμος τα τεκταινόμενα στον Σύλλογο. Τα επιστημονικά ευρήματα που αντλήσαμε είναι πολύτιμα για την επόμενη μέρα».

Για την εκστρατεία εγγραφής νέων μελών: «Για την εκστρατεία εγγραφής νέων μελών, να πούμε ότι αρκετοί από αυτούς που έλαβαν έγκριση δεν ενεργοποίησαν τις συνδρομές τους. Συγκεκριμένα, από τις 400 αιτήσεις που εγκρίθηκαν, οι 70 δεν ενεργοποίησαν τη συνδρομή τους. Φέτος η Ομόνοια ενέγραψε στο ενεργητικό της 330 νέα μέλη. Απαριθμεί σήμερα κοντά στα 2000 μέλη και ο στόχος της είναι να φτάσει τις 3000. Πέραν της ένεσης ρευστότητας σε μηνιαία βάση, πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η συμμετοχή στα δρώμενα του συλλόγου. Πλούτος μας είναι ο κόσμος μας και τον χρειαζόμαστε κοντά».

Για τη λειτουργία των υπόλοιπων τμημάτων: «Θα ήθελα και από αυτό εδώ το βήμα να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, που με απαράμιλλο ζήλο και ανιδιοτέλεια, συμβάλλουν στη λειτουργία των τμημάτων του συλλόγου. Διότι Ομόνοια δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Πίσω από την υπερπροβολή του βασιλιά των σπορ, υπάρχουν οι ακούραστοι εργάτες, οι εθελοντές, οι πιστοί στρατιώτες της Βασίλισσας. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Επιτρέψτε μου να συγχαρώ την ομάδα Πετόσφαιρας, που μας κάνει συνεχώς περήφανους, για το τρίτο σερί πρωτάθλημα. Την ομάδα Φούτσαλ που έφτασε στους τελικούς των δύο διοργανώσεων που συμμετείχε, παρά το πολύ χαμηλό μπατζετ που είχε σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Την ομάδα Καλαθόσφαιρας για την αξιοπρεπή παρουσία. Την ομάδα Ποδηλασίας που παραμένει η πρώτη δύναμη στο άθλημα, αλλά και τη νεοσύστατη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου, η οποία κατέγραψε φέτος την πρώτη της συμμετοχή. Θερμά συγχαρητήρια και στην ομάδα ποδοσφαίρου U21 για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου. Να πώ ότι η Ακαδημία μας εδώ και αρκετούς μήνες, υπό την καθοδήγηση του νεοπροσληφθέντα Δανού Τεχνικού Διευθυντή, Γέσπερ Φρεντμπεργκ, βρίσκεται σε πορεία αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού»

Για την οικονομική κατάσταση και το χρέος του Συλλόγου: «Αναλαμβάνοντας τα ηνία του Συλλόγου, είχαμε πει ότι κορυφαία προτεραιότητα αποτελεί η συνετή οικονομική διαχείριση και η συνέχιση του τριετούς πλάνου οικονομικής εξυγίανσης. Το πλάνο ολοκληρώθηκε φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα απαλλάγηκε από τα οικονομικά προβλήματα. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη να διανύσουμε. Επιτρέψτε μου να πω όμως ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό το πλάνο έχει πετύχει. Και εξηγώ: Ο μεγάλος βραχνάς, οι μηνιαίες υποχρεώσεις σε πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές που στραγγαλίζουν τη ρευστότητα του συλλόγου, απότοκα της περιόδου της εγκληματικής διαχείρισης, μειώθηκαν αισθητά. Συγκεκριμένα, από τους 60 διακανονισμούς που πλήρωνε η ομάδα πριν 3 χρόνια, απέμεινε μόνο ένας ποδοσφαιριστής, συν κάποιοι άλλοι της περσινής περιόδου, τους οποίους βέβαια τα συμβόλαια και η διαδικασία αποπληρωμής, δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με τα εγκλήματα του παρελθόντος. Αυτή η ραγδαία μείωση, αποτελεί από μόνη της μεγάλη πρόοδο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Να το πω πιο απλά: Η Ομόνοια για αρκετά χρόνια πλήρωνε 2-3 ρόστερ.

Όσον αφορά το χρέος, να πούμε ότι μειώθηκε μετά τη διαγραφή του δανείου της RCB. Ωστόσο, στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης από το Κράτος, σχεδίου αποπληρωμής των οφειλών των σωματείων που προωθείται από την Ομοσπονδία, η ΚΟΠ ζήτησε το πραγματικό ποσό που οφείλει το κάθε σωματείο ξεχωριστά.

Δυστυχώς, το πραγματικό ποσό των οφειλών του Σωματείου μας προς το κράτος, είναι κατά 2.5 εκατομμύρια αυξημένο, σε σχέση με το ποσό που φαινόταν στους λογαριασμούς της περασμένης περιόδου. Το πραγματικό ποσό προέκυψε από τον ακριβή υπολογισμό επιβαρύνσεων και τόκων, επί των παλαιών υπολοίπων. Να σημειώσουμε πως αυτό συνέβη και με άλλες Κυπριακές ομάδες, των οποίων οι πραγματικές οφειλές είναι εξίσου υψηλότερες, σε σχέση με αυτές που υπολόγιζαν.

Ως αποτέλεσμα των όσων έχω αναφέρει προηγουμένως, αλλά και από το γεγονός ότι κάποιες δικαστικές διαδικασίες που εκκρεμούσαν εδώ και κάποια χρόνια, έχουν καταλήξει σε απόφαση, τα επίδικα ποσά έχουν μεταφερθεί στις συνολικές υποχρεώσεις του Σωματείου. Με βάση αυτά, οι συνολικές υποχρεώσεις παραμένουν περίπου στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, δηλαδή περίπου στα 14 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας μια μικρή μείωση της τάξης των 300,000 ευρώ.

Επιπλέον, φαίνεται ότι το σχέδιο που προωθεί η ΚΟΠ, για αποπληρωμή των χρεών προς το κράτος σε 180 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, θα εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο και θα εφαρμοστεί, εξέλιξη που θα δώσει σημαντικές ανάσες ρευστότητας.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι η συζήτηση για το ύψος του χρέους, είναι κατά κάποιον τρόπο παραπλανητική. Το ύψος του χρέους έχει τη δική του σημασία, ασφαλώς. Περισσότερη όμως έχει το ύψος των υποχρεώσεων στο τέλος κάθε μήνανα. Χωρίς διακανονισμούς και με μια καλή συμφωνία μεταξύ σωματείων και κράτους, το συνολικό χρέος είναι απόλυτα βιώσιμο και μπορεί να εξυπηρετείται σε σταθερή βάση. Να προσθέσω, ακόμη, ότι επιπρόσθετο βάρος στη διαχείριση των οικονομικών του συλλόγου, πέφτει από τα πρόστιμα και τις τιμωρίες που δεχόμαστε. Οι ποινές που επιβλήθηκαν φέτος στην Ομόνοια από τιμωρίες, επεισόδια και κεκλεισμένων ξεπερνούν τις 227.000 ευρώ.

Απευθυνόμενος προς όλο τον κόσμο της Ομόνοιας θα ήθελα να τους καλέσω να στηρίζουν την ομάδα πάντοτε στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας, παρά την όποια δικαιολογημένη αγανάκτηση και αντίδραση που προκύπτει από άλλα δεδομένα και καταστάσεις. Δεν πρέπει να κάνουμε τη χάρη σε κανέναν, ούτε να δίνουμε αφορμές.

Μέσα στο γήπεδο πρέπει να είμαστε υπόδειγμα αθλητοπρέπειας και ευπρεπούς συμπεριφοράς. Είπαμε, δίπλα από το “Ομόνοια Αιώνια”, ας εντάξουμε ακόμη ένα σύνθημα: “Ούτε ένα ευρώ άδικα χαμένο σε τιμωρίες και πρόστιμα”. Άλλωστε, ας σκεφτούμε διπλά και τρίδιπλα κάθε φορά… ποιους ενισχύουμε με αυτές τις ποινές; Πού καταλήγουν τα χρήματά μας;»

Για τις ενέργειες που έγιναν για αύξηση των εσόδων του Συλλόγου: «Επεξεργαζόμαστε συνεχώς προτάσεις και ανταποδοτικά σχέδια, ώστε οι Ομονοιάτες να λαμβάνουν πίσω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προϊόντα και ελκυστικά προνόμια. Πιο συγκεκριμένα: Έγινε το Gala Dinner το οποίο απέφερε έσοδα της τάξης των 60 χιλιάδων ευρώ. Κυκλοφόρησε λαχείο μεταγραφών το οποίο έφερε καθαρά έσοδα στην ομάδα 60 χιλιάδων ευρώ, ενώ άλλες 40 χιλιάδες ευρώ έχουν εισρεύσει από τον ετήσιο λαχνό. Όσον αφορά στα προϊόντα μας, να πω ότι ο λόγος που παρατηρείται μια στασιμότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έληξαν τα συμβόλαια που είχαμε με τους υφιστάμενους συνεργάτες, οι οποίοι δεν ενδιαφέρθηκαν για να ανανεώσουν και έτσι ο Σύλλογος, στα πλαίσια της διαδικασίας αξιολόγησης προσφορών, έχει καταλήξει από την αρχή του χρόνου με νέο συνεργάτη για το Νερό, ενώ αναμένεται εντός των ημερών να υπογραφεί νέο συμβόλαιο για την Μπύρα.

Ενέργειες έγιναν, επίσης, στους τομείς της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ. Επιδιώχθηκε από την αρχή μια πιο αναβαθμισμένη εικόνα στο διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ πριν από λίγες μέρες εγκαινιάστηκε η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Συλλόγου, στην οποία λειτουργεί η συνδρομητική ενότητα «Ομόνοια Premium». Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης τo Διαδικτυακό Κατάστημα της Green Boutique, κάτι που αποτελούσε και προεκλογική μας δέσμευση. Στο Μάρκετινγκ, συνάψαμε συνεργασία με εταιρεία του ιδιωτικού τομέα, την εταιρεία Consultics, ώστε να ενδυναμώσουμε της προσπάθειες ενίσχυσης του brand του συλλόγου και προσέλκυσης νέων χορηγών.

Ένα νέο Σχέδιο που θα παρουσιαστεί σε λίγο στη Γενική Συνέλευση, για να τύχει της έγκρισή σας, αφορά την έκδοση πενταετούς ομολόγου με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό επιτόκιο της τάξης του 5%, που προσφέρει στους επενδυτές, εγγυημένα κέρδη. Πρόκειται για ένα Σχέδιο αμοιβαία επωφελές, τόσο για τον σύλλογο όσο και για τους συμμετέχοντες. Ετοιμάστηκε σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες. Θερμή παράκλησή μου είναι να το στηρίξετε, ο καθένας και η καθεμιά στο μέτρο και τον βαθμό που μπορεί. Η επιτυχής εφαρμογή του θα δώσει τεράστιες ανάσες στον σύλλογο.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Πριν από λίγες μέρες δώσαμε τα χέρια με την Prime-Tel. Oι εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας Λευκωσίας θα συνεχίσουν να προβάλλονται αποκλειστικά στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel έως και το 2024. Πρόκειται για μία πολύ καλή συμφωνία από την οποία ο Σύλλογος θα εισπράττει ετησίως 1,7 εκ., με το ποσό στα πέντε χρόνια να αγγίζει τα 8,5 εκ.

Και επειδή έγινε πολύς ντόρος το τελευταίο διάστημα για το συγκεκριμένο ζήτημα, κάποιες συμπεριφορές δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: H CYTA μετά από συζητήσεις με το Σωματείο μας αναφορικά με τα εγχώρια τηλεοπτικά δικαιώματα για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2019-2014 αλλά και τα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δικαιώματα για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2017- 2024, μας έχει αποστείλει στις 17/01/2017 υπογεγραμμένη γραπτή συμφωνία στην οποία αναφέρονταν ρητά το αντάλλαγμα για την παραχώρηση των εν λόγω δικαιωμάτων, οι βασικοί όροι της συμφωνίας, το χρονοδιάγραμμα καταβολής της πρώτης πληρωμής, καθώς επίσης και ότι όλοι οι όροι της συμφωνίας είναι δεσμευτικοί και έχουν πλήρη ισχύ από την ημερομηνία υπογραφής τους. Περαιτέρω υπάρχει έγγραφη δέσμευση από την CYTA, ότι εντός 15 εργάσιμων ημερών, θα υπογραφεί η κύρια συμφωνία και θα καταβληθεί η πρώτη πληρωμή. Το Σωματείο μας υπέγραψε και απέστειλε στη CYTA τη συμφωνία εντός του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

Δύο μέρες πριν την ημερομηνία που ήταν καταβλητέα η πρώτη πληρωμή, η CYTA προέβαλε για πρώτη φορά κάποιες απαιτήσεις σχετικά με την παροχή εγγυήσεων από το Σωματείο. Ότι δηλαδή θα ήμασταν σε θέση να τους παραχωρήσουμε τα δικαιώματα, καθώς επίσης και να παρουσιάσουμε έγγραφη αποδέσμευση από τον υφιστάμενο συνεργάτη μας. Υπογραμμίζω ότι αυτές οι απαιτήσεις τέθηκαν για πρώτη φορά από τη CYTA μετά την υπογραφή της συμφωνίας και 2 ημέρες πριν την καταβολή της πρώτης πληρωμής. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ακολούθησε ανταλλαγή επιστολών και το αποτέλεσμα ήταν το Σωματείο μας να τερματίσει την συμφωνία με αποκλειστική υπαιτιότητα της CYTA για το λόγο ότι δεν έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Αλλά και να διαφυλάξει πλήρως τα δικαιώματα του για να διεκδικήσει αποζημιώσεις και οιανδήποτε άλλη θεραπεία ή μέτρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Σωματείου.

Ως οικογένεια της Ομόνοιας, είμαστε στενοχωρημένοι από τη συμπεριφορά της CYTA. Και γνωρίζουμε ότι και ο κόσμος μας συμμερίζεται αυτή την απογοήτευση από τη συμπεριφορά που εισπράξαμε. Όπως και να ‘χει, η Ομόνοια συνεχίζει με μια πολύ καλή συμφωνία με την PrimeTel, και ως Διοικητικό Συμβούλιο και ως Ομονοιάτες έχουμε καθήκον και υποχρέωση να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν και όχι αυτούς που μας πολεμούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ