aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτό που χρειάζονται είναι εμπιστοσύνη!

Αυτό που χρειάζονται είναι εμπιστοσύνη!

Ευκαιρίες χρειάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας για να κτίσουν σε εμπειρίες και αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με το «omonoianews.com».

Αναλυτικά το κείμενο:

«Την περασμένη εβδομάδα χαρήκαμε όλοι με το ντεμπούτο του Αντρέα Παναγιώτου στην Ευρώπη. Πριν δύο βράδια, έφερε χαμόγελα το ανέβασμα του Φυλακτού (κατά την άποψη του γράφοντα, ο μοναδικός καλός σε όλο το ματς), το ντεμπούτο του Κατελάρη, τα δυο γκολ του Ονησίφορου Ρουσιά. Τέσσερις Κύπριοι ποδοσφαιριστές (μαζί με τον Παναγή) είχαν συμμετοχή στην νίκη επί της Μπάναντς και ακόμα το μεγάλο αστέρι συμπατριώτης μας, ο Δημήτρης Χριστοφή, ήταν στα πιτς.

Η αξία του Χριστοφή είναι δεδομένη και γνωστή, ο Παναγή είναι δεδομένο πως θα είναι βασικός και είναι ο άσσος της Εθνικής, θα σταθούμε όμως στους υπόλοιπους. Ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός στη χρονιά που μπαίνει και όχι μόνο στην Ευρώπη. Δεν καλούνται πλέον να κάνουν βάθος, είναι μέλη της πρώτης ομάδας και όπως όλοι οι άλλοι, καλούνται κάθε φορά που παίζουν να κάνουν τη διαφορά. Προχθές γράφαμε για την ανάγκη για Κύπριους, μακάρι αυτοί να έρθουν μέσα από το υφιστάμενο ρόστερ.

Αποδεικνύουν πάντως πως αυτό που χρειάζονται είναι την εμπιστοσύνη μας, αγωνιστικό χρόνο για να κτίσουν σε εμπειρίες και αυτοπεποίθηση. Ο Φυλακτού και ο Ρουσιάς για παράδειγμα, έμοιαζαν άλλοι άνθρωποι τη Πέμπτη. Με πίστη στις δυνάμεις τους, μπήκαν στο γήπεδο με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και δεν ήταν απλά στατιστικά στο παιχνίδι, ήταν οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά! Με αυτοπεποίθηση και ο Φάνος Κατελάρης που στα 19 του, κλήθηκε ενώ η ομάδα ήταν υπό πίεση να δώσει δύναμη και ηρεμία. Και για να πούμε την αλήθεια, μας άρεσε πως δεν φοβήθηκε δευτερόλεπτο όταν ο Άνταμς πήγε να του πουλήσει τσαμπουκά.

Ο Κάρβερ έρχεται από μια ποδοσφαιρική κουλτούρα εντελώς διαφορετική από τη δική μας και το απέδειξε με τη χρησιμοποίηση του Κατελάρη με το σκορ στο 0-1. Στην Αγγλία 19 χρονών δεν είσαι παιδάκι, είσαι ποδοσφαιριστής της ομάδας και πρέπει να δηλώνεις έτοιμος κάθε φορά που χρειάζεται. Τόσο ο Άγγλος όσο και ο Νταμπίζας υπογραμμίζουν τη σημασία παίκτες όπως ο Φάνος να παίξουν μπάλα, έτσι αναμένουμε πως όλοι όσοι αναφέρουμε στο άρθρο και ενδεχομένως άλλοι όπως ο Κονομής, ο Σοφοκλέους, ο Λούβαρης, ο Κουλουμπρής, ο Βασιλείου, ο Ιβανόφ, να αποτελέσουν σε κάποια στιγμή κομμάτια του rotation της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ