aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Αυτό μου έκανε εντύπωση από τον Φαμπρίσιο»

«Αυτό μου έκανε εντύπωση από τον Φαμπρίσιο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Με τις ευκολίες που παρέχει η τεχνολογία τη σήμερον εποχή ο κάθε ένας μπορεί (μέσω των βίντεο) να σχηματίσει άποψη για τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες κάποιου ποδοσφαιριστή. Όμως, άλλο να τον βλέπεις από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλο η άποψη ενός ανθρώπου που τον έζησε από κοντά, έστω και για 3-4 μήνες, τον Φαμπρίσιο, ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο καλοκαιρινό απόκτημα της Ομόνοιας. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από χθες στην Κύπρο, πέρασε τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ανακοινώθηκε ως το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού».

Πλήρης επιβεβαίωση: Πράσινος ο Φαμπρίσιο!

Νεότερη εξέλιξη: Έρχεται ο ατζέντης του Φαμπρίσιο

Έρχεται αύριο ο Φαμπρίσιο και -μάλλον- ανακοινώνεται

Το «Goal» συνομίλησε με τον προπονητή του στην Παρτίζαν, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος είναι γνωστός μας από τη βραχεία θητεία του στον πάγκο της Ανόρθωσης (2016), αλλά και ως ποδοσφαιριστής στην «Κυρία» (1999-2001) και Δόξα (2001-2002). Ο Σέρβος τεχνικός σκιαγράφησε τον αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος αγωνίστηκε 13 φορές υπό τις οδηγίες του Μιλίνκοβιτς. «Ναι, τον είχα για 3-4 μήνες στην Παρτίζαν. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αριστερός μπακ, αφού το καλό του πόδι είναι το αριστερό», το αρχικό σχόλιο του 49χρονου κόουτς.

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις ο Φαμπρίσιο

Ο Φαμπρίσιο και η αναμονή γι’ αυτόν που θα φύγει

Αποκαλυπτικό: Παίζει δυνατά του Φαμπρίσιο! (video)

Και πρόσθεσε: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση από τον Φαμπρίσιο ήταν τα πολύ δυνατά χτυπήματα φάουλ που είχε. Είναι δυνατός, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και είχε αρκετά καλή τεχνική για αμυντικός. Πιστεύω πως με την εμπειρία του και το ταλέντο του μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια». Καταλήγοντας, ο Μιλίνκοβιτς, τόνισε: «Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, ένα πολύ καλό παιδί που δεν δημιουργεί πρόβλημα και είναι εύκολο κάποιος να συνεργαστεί μαζί του. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ