aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτό «φωνάζει» για τον Μαντούρο

Αυτό «φωνάζει» για τον Μαντούρο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Χέτβιγκες Μαντούρο είναι ένας ποιοτικός ανασταλτικός μέσος. Βοηθά πολύ στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας αφού έχει καλή τεχνική κατάρτιση και μεταφέρει ορθόδοξα τη μπάλα στην επίθεση. Είναι κάτι που φάνηκε και στα φιλικά αλλά και στο ματς με τον Εθνικό Άχνας την περασμένη Κυριακή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είχε πετυχημένο πέρασμα από σπουδαίους συλλόγους όπως οι Άγιαξ, Βαλένθια, Σεβίλλη αλλά και ΠΑΟΚ, Χρόνιγκεν.

Ο 32χρονος μέσος, την ίδια ώρα, δεν έχει τα απαιτούμενα τρεξίματα, όχι γιατί είναι βαρύς, αλλά γιατί δεν είναι και ο πιο γρήγορος μέσος. Το έως τώρα δείγμα λέει πως ο Ολλανδός άσος θέλει στήριξη από τους συμπαίκτες του στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ήταν κάτι που «φώναζε» σε αρκετά διαστήματα στο ματς με τον Εθνικό.

Ιδιαίτερα σε ματς-ντέρμπι φαντάζει επιβεβλημένη η παρουσία ακόμη ενός κλασικού ανασταλτικού μέσου, που θα στηρίζει το παιχνίδι του Μαντούρο, με τρεξίματα και μαρκαρίσματα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ο ειδικός και σαφώς ξέρει καλύτερα από τον καθέναν πώς θα διαχειριστεί αυτό το θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ