aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτό έδειξε το ultra sound του Κανού

Αυτό έδειξε το ultra sound του Κανού

Οι εξειδικευμένες εξετάσεις (ultra sound) στις οποίες υποβλήθηκε ο Ρουμπενίλσον Κανού στο Βέλγιο, έδειξαν θλάση στον τετρακέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής, με άδεια του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου, θα συνεχίσει τη θεραπεία αποκατάστασης στο Βέλγιο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και ακολούθως θα ενσωματωθεί με την ομάδα για να τη βοηθήσει στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της.

Από εκεί και πέρα, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν καθημερινά τη σκληρή δουλειά, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη και αποφασιστική για δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πρώτη στο 2018 στο ματς με την Αλκή, που θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου στο στάδιο «Αμμόχωστος». Ο Μιχαΐλοφ ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο Βύντρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι, αλλά από το επόμενο που είναι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, στις 6 Ιανουαρίου. Κι αυτό γιατί οι εγγραφές στην ΚΟΠ γίνονται κάθε Παρασκευή, ενώ η μετεγγραφική περίοδος ανοίγει τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ