aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτό... χρίζει φαβορί τον Φελτχούιζεν

Αυτό… χρίζει φαβορί τον Φελτχούιζεν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έκανε λάθη, προβλημάτισε και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου ψάχνει για τερματοφύλακα ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ωστόσο, ο Πιτ Φελτχούιζεν μετά από δυο παιχνίδια, στα οποία αγωνίστηκε ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ετοιμάζεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας και να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ολλανδός, λόγω εμπειρίας κυρίως, σε σχέση με τον Χριστοδούλου, έχει τον πρώτο λόγο.

Ο τεχνικός των πρασίνων προτίθεται να επαναφέρει τον 31χρονο τερματοφύλακα, προσδοκώντας ότι αυτή τη φορά θα τον δικαιώσει για την επιλογή και, όποτε χρειαστεί, θα δηλώσει «παρών». Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που αναμένεται να βάλει πίεση και η παρουσία του τερματοφύλακα (και όχι μόνο) ίσως κρίνει πολλά για το αποτέλεσμα.

Η απόφαση του Χριστοδούλου είναι δύσκολη. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου παρουσίασε αδυναμίες στα προηγούμενα δυο ματς, δεν στηρίχθηκε όσο θα έπρεπε από την άμυνά του, γι’ αυτό και αύριο η παρουσία ενός έμπειρου τερματοφύλακα κρίνεται αναγκαία. Εφόσον ο Φελτχούιζεν αποφύγει τα λάθη που έκανε σε προηγούμενα ματς και παρουσιάσει το πρόσωπο που το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας είδε όταν τον επέλεγε το καλοκαίρι, τότε μπορεί να ελπίζει και η ομάδα σε κάτι καλό.

Έστω και τώρα, ο Ολλανδός καλείται να κάνει αισθητή την παρουσία του. Να συμβάλει κι αυτός στην προσπάθεια της ομάδας για νικηφόρο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σ’ ένα σπουδαίο αντίπαλο. Οι πράσινοι μόλις σ’ ένα ματς κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, και έφθασαν στη νίκη. Μάλιστα, τότε ο Φελτχούιζεν είχε θετική παρουσία και με τις επεμβάσεις του δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του. Γιατί όχι και αύριο;…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ