aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτό αποτελεί δέλεαρ για τον Μιχαΐλοφ...

Αυτό αποτελεί δέλεαρ για τον Μιχαΐλοφ…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στη… γύρα για μετεγγραφικούς στόχους έχει βγει ο προπονητής της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος μαζί με τον διευθυντή Ποδοσφαίρου του συλλόγου, Μάκη Παπαϊωάννου, «χτενίζουν» τη βουλγαρική αγορά για την εξεύρεση παικτών. Στα υπόψη βρίσκονται κάποιοι υποψήφιοι, όμως δεν αποκλείεται στην πορεία, μέσα από τα παιχνίδια που παρακολουθούν οι δύο άνδρες, να τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον και ορισμένοι άλλοι παίκτες.

Πάντως, όπως αποκάλυψε χθες ο Active 107.4 & 102.5 (πατήστε εδώ), για τη θέση στον «άσο» μια περίπτωση που απασχολεί την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» είναι αυτή του Νικολάι Μιχαΐλοφ, τερματοφύλακα της Εθνικής Βουλγαρίας και γιου της παλιάς μεγάλης δόξας (επίσης γκολκίπερ) του ποδοσφαίρου της χώρας Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ. Το ενδιαφέρον για τον 29χρονο άσο, ο οποίος προτάθηκε και αξιολογήθηκε θετικά, χρονολογείται εδώ και καιρό, ωστόσο στα υπόψη βρίσκονται και άλλοι τερματοφύλακες. Ο ύψους 1.94μ. Μιχαΐλοφ είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, κάτι που προβληματίζει τον Πάμπο Χριστοδούλου, όμως το γεγονός ότι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του αποτελεί δέλεαρ, με τον Κύπριο τεχνικό να καλείται να ζυγίσει τα δεδομένα.

Ο έμπειρος κίπερ άρχισε την καριέρα του από τη Λέφσκι Σόφιας, με την οποία έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κόντρα στην Οσέρ σε ηλικία 17 ετών, ενώ ένα χρόνο μετά κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Βρέμη. Το 2007 αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ χωρίς όμως να αγωνιστεί λόγω προβλήματος με την άδεια εργασίας στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Τβέντε, η οποία ακολούθως τον απέκτησε ως ελεύθερο. Στην ολλανδική ομάδα έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα το 2011, να αναδειχθεί κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής, που τότε ήταν 23 ετών. Τελευταία ομάδα του Μιχαΐλοφ ήταν η τουρκική Μερσίνη.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος της Ομόνοιας είναι γαμπρός του Ζίφκο Μιλάνοφ (έχει παντρευτεί την αδερφή του δεξιού μπακ του ΑΠΟΕΛ), ενώ το όνομα του «έπαιξε» τον περασμένο Μάιο για την Ανόρθωση και πριν ένα περίπου μήνα για τον «αιώνιο» αντίπαλο των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ