aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτή την Ομόνοια, χαίρεσαι να τη βλέπεις!

Αυτή την Ομόνοια, χαίρεσαι να τη βλέπεις!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια έγραψε τον καλύτερο επίλογο που θα μπορούσε μέσα στο 2019 και θα κάνει Χριστούγεννα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η νίκη επί της ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΠ (3-2) ήρθε να επιβεβαιώσει γι’ ακόμα μια φορά ότι η φετινή ομάδα της Λευκωσίας φτιάχτηκε από γερό… μέταλλο και είναι ικανή για το καλύτερο. Κι ας κρατούν χαμηλούς τόνους άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο λέγοντας πως βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Βλέπει και Ελλάδα για εξτρέμ!

Δεκατέσσερα παιχνίδια μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, η Ομόνοια παραμένει μια ομάδα που συνδυάζει τα καλά αποτελέσματα με το θέαμα. Και δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι είναι μια ομάδα που ο κάθε Κύπριος ποδοσφαιρόφιλος απολαμβάνει να τη βλέπει αγωνιζόμενη. Παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, με σωστή τακτική και βγάζοντας ωραίους συνδυασμούς, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν.

Διαβάστε επίσης: «Στη λίστα της Σάο Πάολο ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας»

Σε μεγάλο βαθμό πολλά οφείλονται και στον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος παρέλαβε μια ομάδα με παίκτες άγνωστους μεταξύ τους, κατάφερε να τους «παντρέψει» και να φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο που ξέρει τι ζητά εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών. Ένα σύνολο που πιέζει σε όλο το γήπεδο με ή χωρίς την μπάλα στην κατοχή του και που διακρίνεται τόσο για την ομαδικότητά του όσο και για την αξία των μονάδων του. Οι παίκτες δείχνουν πως έχουν κατανοήσει πλήρως το σκεπτικό του Νορβηγού τεχνικού, ο οποίος έχει τεράστιες απαιτήσεις από την ομάδα του και φροντίζει να το υπενθυμίζει σε κάθε του τοποθέτηση, λέγοντας πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ