aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτή τη φορά να φύγει γεμάτος

Αυτή τη φορά να φύγει γεμάτος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην παρουσίαση του Τζον Κάρβερ, στις 5 Ιουλίου, ο Νταμπίζας είχε υπογραμμίσει χαρακτηριστικά ότι στόχος της ομάδας, που χτιζόταν ακόμη τότε, θα είναι «ο κόσμος φεύγοντας από το γήπεδο να είναι γεμάτος». Κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει γίνει, κι ας πέρασαν τα παιχνίδια στην Ευρώπη και τέσσερα του πρωταθλήματος.

Έστω και ετεροχρονισμένα, στόχος των πρασίνων είναι την υπόσχεση του τεχνικού διευθυντή να την κάνουν πράξη, αρχίζοντας από σήμερα κόντρα στην Καρμιώτισσα. Δηλαδή να παίξουν καλή μπάλα και να πάρουν τη νίκη. Να στείλουν τον κόσμο τους σπίτι του ικανοποιημένο από το θέαμα που θα παρακολουθήσει, δίνοντάς του το δικαίωμα να αισιοδοξεί σε ακόμη καλύτερες μέρες.

Η Ομόνοια μετρά ήδη την απώλεια τεσσάρων βαθμών, μάλιστα με αντιπάλους του βεληνεκούς της Καρμιώτισσας, και δεν θέλει με τίποτα να βρεθεί για άλλη μια φορά προ εκπλήξεως. Έπαθε και λογικά έμαθε, γιατί αν ισχύει το αντίθετο, τότε είναι άξια της μοίρας της. Μετά το πρώτο διπλό, επί του Εθνικού στο Δασάκι, θέλει να δώσει συνέχεια ζευγαρώνοντας τις επιτυχίες της, φθάνοντας στο τρίτο φετινό τρίποντο και δεύτερο στο ΓΣΠ. Από την πρεμιέρα, στις 20 Αυγούστου, έχει να πανηγυρίσει στην έδρα της. Τότε είχε νικήσει τον Ερμή (3-1).

Το «τριφύλλι» είναι το φαβορί και θα θελήσει να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος και θα είναι ευχής έργον εάν συνοδευτεί και με καλή εμφάνιση, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα πως μέσα από τη δουλειά υπάρχει βελτίωση και ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας.

Με νικηφόρο αποτέλεσμα η Ομόνοια θα ζευγαρώσει για πρώτη φορά φέτος νίκες, ενώ θα ψάξει και το μηδέν παθητικό αφού στα προηγούμενα τέσσερα ματς δέχθηκε γκολ. Έτσι, θα δείξει χαρακτήρα, θα αποκτήσει δυναμική και αυτοπεποίθηση, για τα πιο δύσκολα που θα ακολουθήσουν. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της.

Βάσει της προπώλησης, στην Ομόνοια αναμένουν προσέλευση του κόσμου στα επίπεδα του αγώνα με τη Δόξα. Ωστόσο, ελπίζουν πως οι φίλοι της ομάδας θα τους εκπλήξουν ευχάριστα και ο αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος. «Η ομάδα αναγνωρίζει πως πρέπει να κερδίσει ξανά τον κόσμο της και για να το πετύχει, θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα», τόνισε ο Ανδρέας Δημητρίου

Οι σκέψεις του Κάρβερ

Η κακή εμφάνιση του Νασιμέντο (και) στο παιχνίδι με τον Εθνικό αναμένεται να φέρει αλλαγή στο κέντρο της άμυνας. Ο Φλορέσκου φαντάζει ως επικρατέστερος να μετακινηθεί σε ρόλο στόπερ και τη θέση του στη μεσαία γραμμή θα πάρει ένας εκ των Κλέιτον ή Κατελάρη. Με παρουσία του πρώτου το σχήμα φαντάζει πιο επιθετικό.

Ο Ντέρμπισαϊρ είναι έτοιμος, όμως ενδέχεται να μείνει στον πάγκο και να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή. Πόσω μάλλον τη στιγμή που πήγε πολύ καλά ο Σέρινταν στην κορυφή της επίθεσης. Φαντάζει δύσκολο να προκύψουν άλλες αλλαγές. Δεν υπολογίζονται οι Σοϊλέδης, Καρλίτος, Όρσουλιτς, Παναγιώτου και Κότσαρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ