aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτή είναι η νέα ομάδα του Όρσουλιτς!

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Όρσουλιτς!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Σεονιάμ (Seongnam FC) είναι η ομάδα η οποία θα αποτελέσει τον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό του Μαρίν Όρσουλιτς ο οποίος από χθες τα ξημερώματα βρίσκεται στην Κορέα με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα της Άπω Ανατολής.

Η Σεονιάμ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Νότιο Κορέα, άσχετα αν πήρε αυτό το όνομα το 2014, αφού αυτό συνέβη λόγω αλλαγής των ιδιοκτητών της (αγοράστηκε από την κυβέρνηση της ομόνυμης πόλης). Από το 2017 θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία, αφού σε αγώνες πλέι-οφ με την Γκανγκγουόν (την ομάδα του Βαλαντίνου Σιέλη) έχασε την παραμονή στην Α’ Κατηγορία της Κορέας.

Όταν ο Όρσουλιτς περάσει με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις θα αποσταλεί και το πιστοποιητικό εγγραφής του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της Νοτίου Κορέας, ενώ προηγουμένως θα γίνει το έμβασμα των 150.000 ευρώ στο λογαριασμό της Ομόνοιας.

Το γήπεδο-έδρα της Σεονιάμ…
Το έμβλημα της Σεονιάμ…
Η Σεονιάμ στην οποία θα αγωνίζεται ο Όρσουλιτς…
Η Σεονιάμ στην οποία θα αγωνίζεται ο Όρσουλιτς…
Το γήπεδο-έδρα της Σεονιάμ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ