aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυτά δοκίμασε ο Κάρβερ για το ντέρμπι

Αυτά δοκίμασε ο Κάρβερ για το ντέρμπι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Δημήτρης Χριστοφή παρουσιάζεται σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξε στα 77 λεπτά που αγωνίστηκε με την Εθνική στη Βοσνία. Τα βλέμματα έπεσαν πάνω του αφού απ’ αυτόν περιμένουν πολλά στην Ομόνοια.

Ο Τζίμης δεν κρατιέται, το θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στο σημερινό ντέρμπι, το δείχνει στις προπονήσεις και ο Κάρβερ εκτός απροόπτου θα του εμπιστευθεί μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Η παρουσία του διεθνούς άσου στην ενδεκάδα θα επιφέρει και αλλαγή στον σχηματισμό της ομάδας. Παρόλο που ο Κάρβερ δοκίμασε και το 4-4-2 σε ρόμβο, το οποίο εφάρμοσε στο Τσίρειο, επικρατέστερο είναι το σενάριο να επαναφέρει το 4-2-3-1. Με τον Ντέρμπισαϊρ στην κορυφή της επίθεσης και τους Χριστοφή και Σέρινταν σε ρόλο εξτρέμ. Ο Όρσουλιτς είναι στην αποστολή, όμως δύσκολα θα είναι και στο αρχικό σχήμα.

Γι’ αυτό και η τετράδα στην άμυνα, Κωνσταντινίδης, Φλορέσκου, Βύντρα και Σοϊλέδης, αναμένεται να διατηρηθεί. Στη μεσαία γραμμή, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Μαργκάσα ως ανασταλτικός και «παίζει» η δεύτερη θέση ανάμεσα στους Τουρέ και Κατελάρη.

Ρόλο επιτελικού θα έχει ο Κλέιτον. Εκτός αποστολής, πέρα από τους τραυματίες Κότσαρη, Παναγιώτου και Βασιλείου, έμεινε ο Δημητρίου που προσβλήθηκε από ίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ