aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυστραλιανές «Σειρήνες» για Ματ Ντάρμπισαϊαρ

Αυστραλιανές «Σειρήνες» για Ματ Ντάρμπισαϊαρ

«Σειρήνες» από την μακρινή Αυστραλία ήχησαν για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ftbl.com.au».

Το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο πως τουλάχιστον μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας του αυστραλιανού πρωταθλήματος έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Άγγλο επιθετικό της Ομόνοιας. Μάλιστα, η εν λόγω ιστοσελίδα έκανε πολύ καλή έρευνα για τα επιτεύγματα του Ντάρμπισαίρ, τα οποία και παραθέτει, ενώ τονίζει πως με την ομάδα των πρασίνων διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ο πρώην συμπαίχτης του Ντάρμπισαϊρ, Έμερτον, δήλωσε τα ακόλουθα: «Ο Ματ ήρθε νεαρός στην Μπλάκμπερν και σίγουρα έχει την ευχέρεια να βάζει πολλά γκολ. Είναι δυνατός και θα προσαρμοστεί εύκολα στο πρωτάθλημα μας, πιστεύω πως θα τα πάει καλά. Παίζει πολύ καλά στο να βρίσκεται πίσω από την άμυνα και αυτό αρέσει στον κόσμο. Είναι 32, αλλά δεν έχει “τελειώσει” ποδοσφαιρικά και μπορεί να προσφέρει. Στην Κύπρο βάζει πάρα πολλά γκολ και περιμένω να κάνει και το ίδιο εδώ».

Υπενθυμίζουμε πως ο φορ του «τριφυλλιού» βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, καθώς αποχώρησε από τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Τώρα, αν ευσταθούν οι εν λόγω μετεγγραφικές πληροφορίες, θα το δείξει ο χρόνος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ