aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAφοπλιστική απάντηση Νταμπίζα (video)

Aφοπλιστική απάντηση Νταμπίζα (video)

Tο So foot, το γαλλικό ποδοσφαιρικό site, είχε μία ωραία έμπνευση: Να ρωτήσει τον Νίκο Νταμπίζα για το συναίσθημα να συμμετέχει ένας αμυντικός σ’ ένα… κομψοτέχνημα όπως η ντρίπλα του Ολλανδού στράικερ πάνω στον Ελληνα στόπερ σε παιχνίδι της Αρσεναλ με τη Νιούκαστλ. Η απάντηση του Ντάμπι ήταν αφοπλιστική!

Ιδού: Συμμετείχα σε ένα έργο τέχνης, διότι αυτή η φάση είναι ένα έργο τέχνης. Έγινε πράξη από μία ιδιοφυΐα. Ο Ντένις Μπέργκαμπ ήταν μία ιδιοφυΐα και δυστυχώς εγώ ήμουν απέναντι του σε μία φάση που δυστυχώς μα κόστισε το ματς. Όσο περνάει ο καιρός όμως διαπιστώνω ότι ήμουν τυχερός που συμμετείχα σε αυτή τη φάση -ίσως με αρνητικό τρόπο- αφού θα μείνω για πάντα στην ιστορία, έχοντας συμμετοχή σε ένα έργο τέχνης.

Είναι μία φάση που σε κάνει να θες να σηκώσεις τα χέρια σου ψηλά και να πεις: «Ουάου, Είναι μία αγνή ομορφιά». Θα μείνω στην ιστορία για αυτό. Είναι ένα από τα πιο όμορφα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και πρέπει να το θαυμάζεις. Καμία ντροπή λοιπόν. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Μετά το ματς δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Είχαμε χάσει. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί, δεν έχεις δει το βίντεο, δεν ξέρεις αν ήθελε να το κάνει αυτό, αν αντέδρασες λάθος”.

Τίμιος αν μην τι άλλο ο Νίκος Νταμπίζας και εραστής του ωραίου. Θυμηθείτε εδώ εκείνη την επική κίνηση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ