aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Άφησε την υπόθεση στον Κατελάρη ο Παναθηναϊκός»

«Άφησε την υπόθεση στον Κατελάρη ο Παναθηναϊκός»

Η Ομόνοια δεν συζητά καν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Φάνου Κατελάρη στον Παναθηναϊκό από την στιγμή που η πράσινη ΠΑΕ δεν προσφέρει άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα.

Πάντως, στο τριφύλλι της Ελλάδας αισιοδοξούν για απόκτηση του διεθνούς Κύπριου μέσου ποντάροντας στην επιθυμία του, όπως αναφέρουν εδώ και μέρες, να παίξει στον Παναθηναϊκό. Δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας newspao.gr τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπος του θα καταβάλουν ύστατη προσπάθεια τις επόμενες μέρες για να πείσουν την Ομόνοια. Η αλήθεια είναι πως με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν υπάρχει πιθανότητα να δώσει την συγκατάθεση της η Ομόνοια.

Αυτούσιο το δημοσίευμα

«Οι επόμενες δέκα μέρες είναι καθοριστικές για την υπόθεση του Φάνου Κατελάρη…
O Παναθηναϊκός έχει αφήσει την υπόθεση στα χέρια του διεθνούς Κύπριου και του εκπροσώπου του ώστε να πείσουν την Ομόνοια να δεχτεί την πρόταση του τριφυλλιού που περιλαμβάνει μελλοντικά οφέλη.

Στην Κύπρο υποστηρίζουν ότι ο Κατελάρης θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια αυτό το δεκαήμερο κι ελπίζει ότι θα τα καταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ