aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Αφήνουμε τον Μιλόγεβιτς, αν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Αφήνουμε τον Μιλόγεβιτς, αν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Η δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εκτιμάται από τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Δάρα, σύμφωνα με το όσα δήλωσε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα Marca-sl.gr : «”Που να πάει στο εξωτερικό; Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτετ; Αν είναι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτετ, θα τον αφήσουμε να πάει! Έναν πετυχημένο προπονητή, δεν σκέφτεσαι σε καμιά περίπτωση να τον αλλάξεις” τόνισε ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας, αναφορικά με το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη Νέα Σμύρνη.

Λόγια που φανερώνουν την μεγάλη εκτίμηση της πλατείας στον Σέρβο τεχνικό. Εκτός όμως από τη Γιουνάιτεντ (!) υπάρχουν και άλλα κλαμπ στο εξωτερικό που θα μπορούσαν να δείξουν ενδιαφέρον για τον κόουτς και να περιπλέξουν την υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Πανιώνιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ