aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑΕΛ: Έχει επιλογές για να δώσει λύση

ΑΕΛ: Έχει επιλογές για να δώσει λύση

Γίνεται ιδιαίτερος λόγος το τελευταίο διάστημα για την αδυναμία στην ανασταλτική λειτουργία που παρουσίασε η ΑΕΛ ιδιαίτερα στο τελευταίο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Όχι αδίκως αφού υπήρξαν κενά, που έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο και να πετύχει δύο γκολ αλλά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για περισσότερα. Ήταν αδυναμία που «φώναζε» και σαφώς την αντιλήφθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Γι’ αυτό και έκανε λόγο αμέσως μετά το παιχνίδι ότι, υπήρξαν πράγματα που δεν του άρεσαν αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί προστατεύοντας τους ποδοσφαιριστές τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Με τη γνωστή Καραμπάχ ή την Άσντοντ του Ραν Μπεν Σιμόν

Το ρόστερ της ΑΕΛ είναι σχεδόν γεμάτο. Θα γίνει άλλη μία ίσως και δύο προσθήκες. Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, εκεί που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, υπάρχουν οι επιλογές για να δοθεί λύση. Μια απ’ αυτές και ίσως η πιο δυνατή, ακούει στο όνομα Νταβόρ Ζντραφκόσκι. Ο Σκοπιανός, με τα τρεξίματά του, το πάθος και τη δύναμη στο παιχνίδι του, μπορεί να συμβάλει σε βελτίωση της εικόνας. Μαζί με τον Μεντόγεβιτς είναι σε θέση να κάνουν αρκετή δουλειά ανασταλτικά.

Ο Κέρκεζ τον έχει στα υπόψη, γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα τι μπορεί να δώσει στο παιχνίδι της ομάδας ο Ζντραφκόσκι. Εξαρτάται, όμως, τι έχει ως προτεραιότητα ο τεχνικός της ΑΕΛ. Έδειξε ξεκάθαρα στα φιλικά αλλά και από την περσινή σεζόν πως, θέλει να καθιερώσει τον σχηματισμό 4-3-3. Εάν θεωρεί πως έχει τους ποδοσφαιριστές να τον υποστηρίξουν τότε θα επιμείνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ