aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑδειάζει η κλεψύδρα...

Αδειάζει η κλεψύδρα…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου δουλεύει το τελευταίο διάστημα ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος θέλει να είναι όλα στην εντέλεια μέχρι τις 9 Ιουνίου όταν η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον προγραμματισμό των πρασίνων… τρέχει να κλείσει, αν είναι δυνατόν μέσα στο Σαββατοκύριακο, το θέμα του προπονητή, με τον οποίο θα συνεργαστεί για τις μετεγγραφικές κινήσεις.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ομόνοιας, όμως συνεχώς παρουσιάζονται εμπόδια στον δρόμο των δύο πλευρών για συνεργασία. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ανέμενε χθες την απόφαση για την αδειοδότηση ή όχι της Βέροιας για τη νέα σεζόν, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του, όμως η εκδίκαση της έφεσης πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη, κι έτσι παρατηρείται καθυστέρηση στο όλο θέμα.

Ο «Ντάμπι» δεν φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τότε και ίσως δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στον «Έλε» για ν’ απαντήσει οριστικά. Εξάλλου, όπως τόνισε πρόσφατα και ο πρόεδρος της Ομόνοιας Δώρος Σεραφείμ, «μέχρι τις 31 του μήνα θα πρέπει να έχουν κλείσει όσες υποθέσεις απαιτούνται». Εάν ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» διαπιστώσει πως το θέμα θα τραβήξει κι άλλο, τότε θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις προπονητών που έχει στα υπόψη του.

Σε αντίθεση με την περίπτωση προπονητή, τα υπόλοιπα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού της Ομόνοιας προχωρούν βάσει σχεδίου. Οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν ενημερώνονται ένας-ένας, ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Όσοι δώσουν τα χέρια με τον «Ντάμπι» θα πρέπει να πάρουν και την έγκριση του νέου προπονητή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ