aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«A team above all» (Ενθουσιασμένος ο Ματ)

«A team above all» (Ενθουσιασμένος ο Ματ)

Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην ΟΜΟΝΟΙΑ, παρουσιάστηκε ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός, Ματ Ντερμπισάιαρ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Εστίασε στην εμπειρία που ίδιος θέλει να προσφέρει στην ομάδα, εκφράζοντας παράλληλα και την επιθυμία για να σκοράρει αρκετά γκολ. Ωστόσο, επεσήμανε πως ξεκάθαρα βάζει την ομάδα πάνω απ΄ όλα, όπως ακριβώς είναι και το μότο του Σωματείου της Λευκωσίας, καθορίζοντας ως βασικό του στόχο να βγάζει το 100% του εαυτού του, για να βοηθά την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει τους αγώνες της.

Πιο κάτω παραθέτουμε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ματ Ντερμπισάιαρ, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Είμαι ενθουσιασμένος από τη νέα αρχή στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Νέα χώρα, νέο πρωτάθλημα, νέα ομάδα. Αναμφίβολα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα”,επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση, σκιαγραφώντας τα πρώτα του συναισθήματα.

Ακολούθως, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποδεχτεί την πρόταση συνεργασίας που του υπέβαλε η ομάδα μας: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία μεγάλη και λαοφιλής ομάδα, που πρωταγωνιστεί. Αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για εμένα. Επιπλέον, η παρουσία του Τζον Κάρβερ στην τεχνική ηγεσία, ήταν ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος. Έχει πολύ καλή φήμη στην Αγγλία και ήταν μια καλή ευκαιρία για να δουλέψω μαζί του”.

Αυτή είναι μία νέα αρχή στην καριέρα και στη ζωή του Ματ. Ο ίδιος επεσήμανε ως προς το πώς εκτιμά την περίοδο προσαρμογής του στα νέα δεδομένα: “Στην Ελλάδα χρειάστηκα περίπου ένα μήνα για να προσαρμοστώ στη θερμοκρασία, στη ζωή, στον κόσμο κτλ. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Κύπρο. Το σίγουρο είναι πως όσο αγωνίζομαι θα νιώθω καλύτερα. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, καθοριστικό ρόλο παίζουν οι σχέσεις που αναπτύσσεις με τους συμπαίκτες σου, αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον στην ομάδα”.

Δεν υποσχέθηκε τίποτε περισσότερο από το να προσφέρει τον εαυτό του στις υπηρεσίες της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως: “Ο κόσμος να περιμένει από εμένα ότι θα δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Θα κυνηγώ την κάθε μπαλιά στο γήπεδο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, θα καταθέτω ό,τι καλύτερο έχω. Θέλω να δώσω εμπειρία στην ομάδα και αρκετά γκολ. Όμως, κορυφαίος μου στόχος είναι να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια της”.

Ο έμπειρος επιθετικός έδειξε ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος ως προς την πίεση που θα υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στον ίδιο: “Έπαιξα και σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν και σε ομάδες που είχαν διαφορετικούς στόχους. Μπορώ να πω πως πίεση πάντα υπάρχει. Το “κλειδί” για να την διαχειριστείς σωστά, είναι να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο. Όταν το κάνεις αυτό, όλα τα υπόλοιπα παίρνουν τον δρόμο τους”.

Από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, επιδιώκει να ανεβάσει τα επίπεδα αγωνιστικής του ετοιμότητας: “Θα δούμε σε ποιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας θα είμαι στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα είμαι στο 100%. Χρειάζομαι χρόνο. Όσο αγωνίζομαι, θα βελτιώνομαι. Μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο”.

Καταλήγοντας, ο Ματ έστειλε το δικό του, σύντομο, μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Γνωρίζω για το μότο “A team above all”. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Βασικός μου στόχος είναι να βοηθώ την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ