aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑ. Δημητρίου: «Υπάρχει πλάνο, δεν θέλουμε να το δημοσιοποιήσουμε»

Α. Δημητρίου: «Υπάρχει πλάνο, δεν θέλουμε να το δημοσιοποιήσουμε»

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου, μετά τη νίκη με 1-0 εις βάρος της ΑΕΛ:

«Πρέπει να ματώσεις στο γήπεδο. Και πέρσι ήταν πολύ δύσκολα τα παιχνίδια αλλά φέτος είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Ειδικά μετά το αποτέλεσμα με τη Δόξα, σήμερα ήταν ένα παιχνίδι όπου ξέραμε πως άλλο αποτέλεσμα πέραν από αυτό που πήραμε θα έκανε την προσπάθεια μας εξαιρετικά δύσκολη για επίτευξη των στόχων μας. Η ομάδα παρουσιάστηκε με χαρακτήρα ομάδας που θέλει να μείνει στη διεκδίκηση των στόχων της, μπορεί να μην ήρθε το γρήγορο γκολ όμως μείναμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, πιέσαμε και πετύχαμε το χρυσό γκολ που μας έδωσε τρεις βαθμούς, φτάσαμε τους 20 και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα.

Η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει πάρα πολλούς αγώνες, ενδεχομένως τους περισσότερους από κάθε κυπριακή ομάδα, συνηθίσαμε αυτόν τον ρυθμό οπότε θα προετοιμαστούμε, εντάξει, Χριστούγεννα θα κάνουμε στο γήπεδο για προπόνηση και στο ξενοδοχείο, όπως είπα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο την Κυριακή».

Για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τις απουσίες που θα έχει η Ομόνοια κι αν επηρεάζουν το μεταγραφικό πλάνο: «Το πλάνο υπάρχει όμως δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε ούτε να αναφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. Ο ορίζοντας είναι μακροπρόθεσμος κι από εκεί και πέρα κρίνουμε αν υπάρχουν ειδικές συνθήκες που επιβάλλουν κάτι διαφορετικό. Όμως, όπως είπα και πριν υπάρχει το πλάνο και η κατεύθυνση όμως δεν θέλουμε να αναφερθούμε δημόσια σε αυτό το κομμάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ