aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑ. Δημητρίου: «Παράξενο που δόθηκε κόκκινη στον Χούμποτσαν»

Α. Δημητρίου: «Παράξενο που δόθηκε κόκκινη στον Χούμποτσαν»

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά τη νίκη (4-2) επί της ΠΑΕΕΚ και στάθηκε στην αποβολή του Τόμας Χούμποτσαν, η οποία θα του κοστίσει την παρουσία του από τον επαναληπτικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου:

Αρχικά είπε: «Το ουσιαστικό είναι ότι τα στοιχεία που ζήτησε ο προπονητής τα είδε στο γήπεδο. Η ομάδα έκανε πάρα πολλές τελικές, πέτυχε τέσσερα γκολ, είχε καλό ρυθμό. Δεχθήκαμε δύο γκολ που όπως είπε ο προπονητής μπορούσαμε να αποφύγουμε οπότε είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε όμως σε γενικές γραμμές εφόσον ήρθε η νίκη με τέσσερα γκολ και στοιχεία που ζήτησε ο προπονητής και δούλεψε, είναι κάτι θετικό, το κρατάμε και βλέπουμε το παιχνίδι της Παρασκευής, είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε καλή εικόνα για να πάμε γεμάτοι και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ».

Για τον τραυματισμό Ζαχαρίου και την αποβολή Χούμποτσαν: «Θα τον δούμε τον Παναγιώτη σήμερα-αύριο και θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα, για την αποβολή του Χούμποτσαν ήταν μια φάση… είναι παράξενο που δόθηκε κόκκινη κάρτα, στις επαναληπτικές προβολές δεν φάνηκε να υπάρχει επαφή του παίκτη, με το παρατεταμένο πόδι του με τον παίκτη της ΠΑΕΕΚ, ίσως να έγινε μετά επαφή καθώς ο παίκτης έπεσε και κινήθηκε προς την μπάλα. Γενικά θεωρούμε ότι δεν βλέπουμε την παράβαση που να δικαιολογεί κόκκινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και αν και έχουμε το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό, επαναλαμβάνουμε και σήμερα πόσο πολύ θέλουμε τον κόσμο στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ. Η παρουσία του θα είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει την ομάδα. Ζητάμε από τον κόσμο να αρχίσει να προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι».

Για τον προγραμματισμό: «Όσον αφορά τον προγραμματισμό δεν θα υπάρξουν νεότερα αυτή την πολύ σημαντική και κρίσιμη αγωνιστική περίοδο για την Ομόνοια. Να μην αναμένει κανείς ειδήσεις για τον προγραμματισμό. Η προσπάθεια και οι ενέργειες γίνονται συνεχώς και με τη συμμετοχή του προπονητή μας πλέον. Όμως, όσον αφορά ειδήσεις και ανακοινώσεις και οτιδήποτε που να είναι προς δημοσιοποίηση, δεν πρέπει να αναμένεται αυτή την περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ