aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑ. Δημητρίου: «Ο Μάζιτς θα πρέπει να διορθώσει το λάθος του για Νεοκλέους και να...

Α. Δημητρίου: «Ο Μάζιτς θα πρέπει να διορθώσει το λάθος του για Νεοκλέους και να τον ορίζει ξανά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Total Green» βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (27/4) μεταξύ της ΚΟΠ και των προέδρων.

Όσα δήλωσε σχετικά ο Ανδρέας Δημητρίου:

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Το γεγονός ότι έγινε η έκτακτη γενική συνέλευση, δείχνει πως υπάρχουν προβλήματα. Έγινε για να συζητηθούν τα της διαιτησίας. Επαναλάβαμε εμείς πως ο Μάζιτς θα πρέπει να διορθώσει το λάθος του για τον Νεοκλέους, να ανακαλέσει και να τον ορίζει ξανά. Διότι η ΚΟΠ έστειλε λανθασμένα μηνύματα με αυτή την απόφαση σε όλους. Επαναλάβαμε πως αν δεν διορθώσει την απόφαση του, θα πρέπει να παραιτηθεί. Η απόφαση πάρθηκε σε ένα βράδυ, μετά το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ και αφού ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ καλούσε τον Μάζιτς να καθαρίσει τον Νεοκλέους. Μετά είδαμε το βίντεο από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να υπερηφανεύεται και να επιβεβαιώνει ότι η ομάδα του είναι αυτή που τελείωσε τον Νεοκλέους. Ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ΚΟΠ να ζητήσει την άποψη των προέδρων στην αίθουσα, όμως δεν έγινε αυτό.

Καταστρατήγησε τους κανονισμούς στις ποινές για το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ. Υπέβαλε ποινές χάδι, χωρίς προηγούμενο και σίγουρα θα τα βρούμε μπροστά μας.

Σημειώσαμε κάτι σημαντικό επίσης. Θα πρέπει ενόψει της νέας σεζόν να μπει ξεκάθαρο πλαίσιο για τη διαιτησία. Αν θα έρχονται, πότε, πόσο συχνά κτλπ ώστε να αποφύγουμε την φετινή προχειρότητα Τρέχουμε για να βρούμε ξένους, δεν ξέρουμε πότε έρχονται και σε ποια ματς. Αυτό που συμφωνήθηκε είναι πως θα γίνει συνάντηση με τον Μάζιτς σύντομα και το Καλοκαίρι να γίνει εκ νέου συνάντηση για αποφάσεις.

Επίσης, η ΚΟΠ θα εισηγηθεί κάθοδο ξένων διαιτητών σε όλους τους αγώνες κυπέλλου και αυτά υψηλού κινδύνου στο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ