aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑ. Δημητρίου για Γιουνάτεντ: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Α. Δημητρίου για Γιουνάτεντ: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, για το αποψινό σπουδαίο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποίαν χαρακτήρισε δημοφιλέστερη ομάδα στον κόσμο.

Ότι πρόκειται για ένα ιστορικό ματς: «Είναι γεγονός. Είναι μια ιστορική μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Φιλοξενούμε στην Κύπρο τη δημοφιλέστερη ομάδα του κόσμου. Και θα αγωνιστεί σε λίγο στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια. Χιλιάδες φίλαθλοι θα μάθουν την Κύπρο και την Ομόνοια. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε κάτι από το ματς, αλλά θέλουμε να απολαύσουμε αυτές τις ανεπανάληπτες και μοναδικές στιγμές. Η δική μου συμβουλή είναι να καταλάβουμε τι πετύχαμε και να απολαύσουμε το κάθε δευτερόλεπτο. Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για όσους θα συμμετάσχουν».

Αν είναι έτοιμη η ομάδα και ποια στοιχεία πρέπει να έχει: «Η ομάδα προετοιμάστηκε κάτω από ευνοϊκές συνθήκες. Τα τελευταία αποτελέσματα και οι εμφανίσεις έχουν φέρει άλλη ψυχολογία. Έχουμε εκτός τρεις από τους 5 παίκτες της μεσαίας γραμμής. Μπασιρού, Κασάμα και Κούσουλος είναι εκτός. Θα πρέπει να βρούμε τη λύση και πρέπει να το διαχειριστούμε χωρίς καμία δικαιολογία. Το τι χρειάζεται το είπε χθες ο προπονητής (σ.σ.: Νιλ Λένον). Υπάρχουν υπεύθυνοι για να παρουσιάζουν την ομάδα με τον καλύτερο της εαυτό κάθε παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε. Πρέπει να είσαι ένα ισχυρό σύνολο, να αγωνίζεσαι ως ομάδα και πρέπει να συμπεριφερθούμε σωστά».

Για τον Μπασιρού:  «Τα πρωτόκολλα αυτό δίνουν ως χρόνο για αυτό τον τραυματισμό. Τέσσερεις έως έξι εβδομάδες. Ελπίζουμε να επανέλθει γρηγορότερα».

Για τα εισιτήρια: «Η Γιουνάιτεντ έχει διαθέσει τα εισιτήρια της. Θα υπάρχουν 20-21 χιλιάδες κόσμου. Συνιστούμε να έρθουν πιο γρήγορα για να μην χρειαστεί να περιμένουν στις ουρές».

Για τον Σταύρο Παπασταύρου που βρίσκεται στην Κύπρο: «Είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και έχει βοηθήσει στα μέγιστα να ζήσουμε αυτή την ιστορική στιγμή. Είναι μια στιγμή που και ο ίδιος θα θυμάται για πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ