aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑ. Δημητρίου: «Δύσκολη στιγμή, θα τη διαχειριστούμε ψύχραιμα»

Α. Δημητρίου: «Δύσκολη στιγμή, θα τη διαχειριστούμε ψύχραιμα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, χαρακτήρισε δύσκολη στιγμή την ήττα από την ΠΑΕΕΚ και τόνισε ότι θα τύχει ψύχραιμης διαχείρισης:

«Να συγχαρούμε την ΠΑΕΕΚ. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς, θα τη διαχειριστούμε ψύχραιμα όπως κάναμε πολλές φορές στο παρελθόν. Υπάρχει παιχνίδι σε λίγες μέρες, την Παρασκευή με την Ανόρθωση, θα συγκεντρωθούμε σε αυτό και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, δυστυχώς δεν έφυγε χαρούμενος, επαναλαμβάνω, σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή για την Ομόνοια όταν δεν κερδίζει όμως θα το διαχειριστούμε και την Παρασκευή έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, έχουμε παίξει μόνο έξι, εκεί στρέφεται η προσοχή μας στο πώς θα κερδίσουμε.

Για τα αγωνιστικά δεν θέλω να πω κάτι θα μιλήσει ο προπονητής αλλά σίγουρα χρειάζεται σταθερότητα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο, και πέρσι έξι παιχνίδια σερί δεν μπόρεσαμε να κερδίσουμε και βγήκαμε δυνατοί. Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα του κόσμου, το ίδιο νιώθουμε όλοι αλλά είναι ποδόσφαιρο, να βρούμε τη δύναμ για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή, ασφαλώς θα αξιολογηθεί όπως πάντα η εικόνα της ομάδας. Σε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι πάλι, ειδικοί λένε πως μετά από τέτοιο αποτέλεσμα είναι καλό να έχεις γρήγορα παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στο ΓΣΠ με την Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ