aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑ. Δημητρίου: «Αξιολογούνται όλα τα ενδεχόμενα για το θέμα τερματοφύλακα»

Α. Δημητρίου: «Αξιολογούνται όλα τα ενδεχόμενα για το θέμα τερματοφύλακα»

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στο Supersport FM ο εκπρόσωπος Tύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Tι είπε ο κύριος Δημητρίου:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε συνέπεια στα αποτελέσματα και την αγωνιστική βελτίωση. Ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη που αν έρθει θα συμβάλει στην προσπάθεια να ανέβουμε ακόμα περισσότερο και να αναπτύξουμε δυναμική. Είναι δύσκολο παιχνίδι, η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα με φιλοδοξίες και διεκδικητική στην έδρα της. Είναι από τα παιχνίδια που η συγκέντρωση, το πάθος και η ουσία παίζουν καθοριστικό ρόλο. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει η βοήθεια του κόσμου μας που αναμένεται να γεμίσει την κερκίδα που μας αναλογεί. Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε θέσεις στην βαθμολογία θα πρέπει να έχουμε συνεχόμενες επιτυχίες. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται σταθερότητα και συνέπεια και για να φτιάξουμε τον χαρακτήρα που θέλουμε, ομάδας που θα απαιτεί να πρωταγωνιστεί, χρειάζεται να έρθουν οι συνεχόμενες νίκες, ειδικά σε δύσκολες έδρες όπως αυτή του Σαββάτου».

Για την θετική προϊστορία στο «Αμμόχωστος»: «Το γεγονός ότι η προϊστορία είναι θετική δίνει μια ψυχολογία, αλλά δεν δίνει τίποτα αν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει να είμαστε. Θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Πέραν των παικτών που έχουν σοβαρό πρόβλημα, των Κρέσιτς και των νεαρών Κότσαρη, Παναγιώτου και Βασιλείου οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι. Αυτό που λέει ο προπονητής και εμείς είναι ότι πρέπει όλοι να νιώθουν τον ανταγωνισμό για να βελτιώνονται. Σήμερα είμαστε σε θέση να έχουμε μια ομάδα γεμάτη και είναι σημαντικό αυτό, καθώς δίνει ευχέρεια στον προπονητή για την ενδεκάδα, αλλά και για να αντιδράσει κατά την διάρκεια ενός αγώνα».

Για το θέμα τερματοφύλακα: «Αυτό που μπορούμε να πούμε την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι αξιολογούνται όλα τα ενδεχόμενα και ανάλογα θα προχωρήσουμε. Η ομάδα θα πάει με τη Νέα Σαλαμίνα με τους Παναγή και Χριστοδούλου. Αυτό που γίνεται είναι ότι αξιολογούνται όλα τα ενδεχόμενα για να αποφασιστεί το κατάλληλο. Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα. Να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι προσφέρεται η δυνατότητα στις ομάδες να αντικαταστήσουν έναν τερματοφύλακα σε περίπτωση που δυο εξ αυτών είναι αποδεδειγμένα τραυματίες. Θέλουμε άδεια από την Εκτελεστική της ΚΟΠ για να αποκτήσουμε άνεργο τερματοφύλακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ