aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ6000 διαρκείας και... deadline για ρόστερ

6000 διαρκείας και… deadline για ρόστερ

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ομόνοιας στη χθεσινή εκπομπή «Θύρα Σίγμα». Ο Αντώνης Τζιωνής μίλησε για την πράσινη επικαιρότητα, ωστόσο αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας και παραδέχτηκε ότι η ομάδα χρωστά πολλά στους οπαδούς, ενώ τόνισε πως στόχος για τα εισιτήρια διαρκείας είναι ο αριθμός να φτάσει τις 6000.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δηλώνει σε κάθε παρουσία του στα ΜΜΕ ότι το 2017-18 θα είναι καλύτερο για το ποδοσφαιρικό τμήμα (αγωνιστικά), γι’ αυτό θέλει να… δέσει το γλυκό με τη μαζική επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Η πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου σε συνδυασμό με το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεση του να χτίσει την ομάδα, στέλνει ενθαρρυντικά μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν. Σχετικά με το συγκεκριμένο κεφάλαιο, η προετοιμασία άρχισε την τελευταία εβδομάδα έτσι ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ (σε μεγάλο βαθμό) μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, κάτι που δεν γινόταν τις προηγούμενες σεζόν, όπως ανέφερε ο Τζιωνής.

Βάσει των αποτελεσμάτων των τελευταίων χρόνων φαίνεται ότι η καθυστέρηση στις μετεγγραφικές κινήσεις, στοίχησε στην Ομόνοια, κάτι που επαληθεύεται από το γεγονός ότι οι πράσινοι πανηγύρισαν τον τελευταίο τους τίτλου (κύπελλο) το 2012. Ο έγκαιρος προγραμματισμός θα δώσει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να δουλέψει με τους νέους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στον ρόστερ, και ταυτόχρονα θα αναπτυχθεί η απαραίτητη χημεία με όσους παραμείνουν κάτοικοι στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης:

Τζιωνής: «Έρχεται ακόμα ένας Δανός, εκεί στοχεύουμε»

Τι κρατάει ο Τζιωνής, η Cyta, η Θύρα 9 και ο Χριστοφή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ