aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ5η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

5η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Με ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας ενημερώνει για την 5η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο καφέ «Αράπικα» στο Στρόβολο (αίθουσα πάνω).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΜΕΡΟΣ Α΄

-Κήρυξη εργασιών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και
παρουσίαση Έκθεσης Δράσης του χρόνου που έληξε από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ελένη Κουτσίδου.

-Παρουσίαση και κατάθεση εξελεγμένης Ταμιακής Κατάστασης από την Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννα Αργυρού μαζί με την έκθεση του Ελεγκτή.

ΜΕΡΟΣ Β

-Συζήτηση αναφορικά με τη Δράση και την Ταμιακή κατάσταση και έγκριση αυτών.
Εκλογή Ελεγκτή.

-Θέματα που ενέγραψαν μέλη όπως προβλέπεται από το Καταστατικό.

-Λήξη των εργασιών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και αποχώρηση Συνέδρων.

Σημειώσεις:

Ενημερώνουμε τα μέλη ότι η 5η Γενική Συνέλευση δεν θα είναι εκλογική. Με βάση το καταστατικό εκλογική συνέλευση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια. Με βάση το άρθρο 11(ζ) του Καταστατικού, στη Γενική Συνέλευση δικαιούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Ομίλου. Στην εν λόγω Συνέλευση τα μέλη θα μπορούν να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή των €20.

Με βάση το άρθρο 11(στ) κάθε μέλος δικαιούται να εγγράψει θέμα στην ημερήσια διάταξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης αφού πρώτα το ζητήσει γραπτώς από το Διοικητικό Συμβούλιο τρεις μέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ