aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βουνό εφτά αγώνων σε ένα μήνα

Ομόνοια: Βουνό εφτά αγώνων σε ένα μήνα

Πρόγραμμα «βουνό» έχει μπροστά της η Ομόνοια μεσα στον επόμενο μήνα αφού θα κληθεί να δώσει εφτά αγώνες, οι οποίοι είναι κάτι παραπάνω από δύσκολοι.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη, με την αναμέτρηση κόντρα στην Καραμπάχ, ενώ στην εξίσωση μπαίνει το μακρινό ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν. Αμέσως μετά υπάρχει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Η πρώτη αναμέτρηση για το δεύτερο γύρο θα βρει τους πράσινους να αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο, ενώ στις 9 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθει το ευρωπαϊκό ταξίδι με αντίπαλο την Καϊράτ στο ΓΣΠ.

Αμέσως μετά ο «Γολγοθάς» στην Κύπρο έχει και συνέχεια αφού η Ομόνοια θα κληθεί να αναμετρηθεί με την ΑΕΚ. Στις 19 Δεκεμβρίου το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ θα αντιμετωπίσει τη Δόξα εκτός έδρας. Και ενώ όλες οι ομάδες θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε εκείνο το χρονικό σημείο οι πράσινοι θα δώσουν άλλον έναν αγώνα με την ΑΕΛ στις 22 Δεκεμβρίου σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ