aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια: Το… πόκερ για Ακιντόλα

Ομόνοια: Το… πόκερ για Ακιντόλα

Πόκερ για δυνατούς παίκτες εξελίσσεται το μέλλον του Νταβίντ Ακιντόλα. Η Ομόνοια έχει στις προτεραιότητές της να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Νιγηριανό ακραίο επιθετικό, όμως στην επιθυμία της ολοένα και πληθαίνουν τα εμπόδια.

Αρχικά, είναι η επιθυμία των Δανών και δη του Μπράιαν Πρίσκε να τον δει στην προετοιμασία της ομάδας και ακολούθως να κρίνει εάν θα του δώσει θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου και κατά δεύτερον ο ανταγωνισμός στη διεκδίκησή του.

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή μόνο φημολογούμενο δεν είναι, αφού οι γαλαζοκίτρινοι μετά τον Ουζόχο έχουν ρίξει «δίκτυα» για απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος στη λήξασα σεζόν έπαιξε δανεικός στην Ομόνοια.

Η έκβαση της υπόθεσης Ουζόχο όπως είναι λογικό ενόχλησε την Ομάδα Προγραμματισμού και τον κόσμο του «τριφυλλιού», όμως από την άλλη κρίθηκε σκόπιμο να μην δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό για αναπληρωματικό τερματοφύλακα από την στιγμή που επιλέχθηκε η ανανέωση συμβολαίου του Φαμπιάνο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι νεαροί για «φίλημα» και ο… ζεστός Παπουλής

Δεύτερη απώλεια από τον αιώνιο αντίπαλο σαφώς και θ’ αποτελέσει «μαχαιριά» για τους «πράσινους» που εμφανίζονται αποφασισμένοι και διατεθειμένοι να κάνουν την απαραίτητη υπομονή και επιμονή για να κερδίσουν την υπογραφή της Μίντιλαντ και του Ακιντόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ