Ομόνοια: Πρωτάρα… αλλά με «άγνοια» κινδύνου

Οι καλαθοσφαιριστές του Νικόλα Παπαδόπουλου μπορεί να στερούνται εμπειρίας, αλλά έχουν «άγνοια» κινδύνου παίζοντας απελευθερωμένα, αποδίδοντας σύγχρονο και ωραίο μπάσκετ...

Η Ομόνοια κέρδισε για τρίτη φορά φέτος τον ΑΠΟΕΛ (76-63) και «έκλεισε» κι αυτή με την σειρά της εισιτήριο για το Final Four του κυπέλλου εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (Κεραυνός – ΕΝΠ είναι το άλλο ζευγάρι).

Κακά τα ψέματα, οι καλαθοσφαιριστές του Νικόλα Παπαδόπουλου πραγματοποιούν εκπληκτική σεζόν και βάλθηκαν να «τρελάνουν» τον μπασκετικό κόσμο με τα κατορθώματα τους. Η φετινή σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη για τους πράσινους ωστόσο δεν πάνε στην Λάρνακα για… διακοπές. Το «τριφύλλι» αναμένεται να εκμηδενίσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου και να πουλήσει πολύ ακριβά το «τομάρι» του.

Οι καλαθοσφαιριστές του Νικόλα Παπαδόπουλου μπορεί να στερούνται εμπειρίας, αλλά έχουν «άγνοια» κινδύνου παίζοντας απελευθερωμένα, αποδίδοντας σύγχρονο και ωραίο μπάσκετ. Θέλουν να βρεθούν στον τελικό, θα τα δώσουν όλα αλλά αυτό δεν αρκεί. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και αν στην Ομόνοια θέλουν να «γράψουν» ιστορία  θα πρέπει κόντρα στην ΑΕΚ να κάνουν το τέλειο παιχνίδι.

ΜΕΣΩΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ