aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια: Πλησιάζει (και) ο Ζαχαρίου

Ομόνοια: Πλησιάζει (και) ο Ζαχαρίου

Πέρα από τις δύο μετεγγραφές καταλόγου Α που κινείται για υλοποίησή τους, η Ομόνοια είναι πολύ πιθανό να προβεί σε άλλη μία που αφορά σε Κύπριο ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες φέρουν το «τριφύλλι» να μπήκε δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Παναγιώτη Ζαχαρίου από τον Ολυμπιακό.

Έγινε πρόταση, που δεν είναι μακριά από τα «θέλω» των μαυροπράσινων. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφές και δεν είναι μακριά από την τελική συμφωνία. Στον Ολυμπιακό, θα προσμετρήσουν και στο πού κλίνει περισσότερο ο Ζαχαρίου για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ζαχαρίου βρίσκεται σε πολύ καλά ηλικία, στα 25 του χρόνια, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με τον Μπεργκ να παρουσιάζεται θετικός στην απόκτησή του αφού είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται περισσότερο αριστερά, συγκλίνοντας. Κάτι που αρέσει στον Νορβηγό και θέλει από τους ακραίους επιθετικούς του να παίζουν δηλαδή με… αντίθετο πόδι. Όπως γίνεται με τους Μποτεάκ και Λοΐζου από δεξιά, που είναι αριστεροπόδαροι, και τον Τιάγκο πέρσι αριστερά, που είναι δεξιοπόδαρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ