aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια/Ολυμπιακός: Επιστολή στον ΠτΔ για νέο γήπεδο!

Ομόνοια/Ολυμπιακός: Επιστολή στον ΠτΔ για νέο γήπεδο!

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με κοινοποίηση στο υπουργείο Παιδείας και τον ΚΟΑ, μέσω της οποίας εκφράζουν την επιθυμία ανέγερσης σύγχρονου σταδίου, απέστειλαν Ομόνοια και Ολυμπιακός.

Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων της Λευκωσίας ζητούν συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς για να συζητήσουν και να ενημερωθούν εάν υπάρχει έδαφος το αίτημά τους να βρει ανταπόκριση και να υλοποιηθεί το έργο. Ομόνοια και Ολυμπιακός στην επιστολή τους κάνουν λόγο για χρηματοδότηση από το κράτος, όπως έγινε και στην περίπτωση του υπό ανέγερση σταδίου στη Λεμεσό. Το γηπεδικό είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που απασχολεί τις διοικήσεις και των δύο συλλόγων.

Από πλευράς Ομόνοιας είναι γνωστή η διαφωνία με τη χρέωση που τυγχάνει από το ΓΣΠ. Μάλιστα, εντός της προσεχούς εβδομάδας έχει διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία θα κρίνει τη διατήρηση ή όχι του ΓΣΠ ως έδρας της Ομόνοιας. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, οι πράσινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μετακομίσουν σε άλλο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ