Ομόνοια: Ο Μ. Ηλία, οι ακαδημίες και η φημολογία

Η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου είναι προ των πυλών και ήδη έχει αρχίσει φημολογία σχετικά με τους στόχους των ομάδων. Οι επιδόσεις του Μάριου Ηλία τόσο με την φανέλα του Εθνικού όσο και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Ήδη η Ανόρθωση προσέγγισε την διοίκηση του Κίκη Φιλίππου το Καλοκαίρι, η οποία ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση της «Κυρίας». Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο επιθετικό, ωστόσο φημολογία έχει αναπτυχθεί και για βολιδοσκόπηση των πρασίνων.

Η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας σαφώς και έχει ανοικτές τις κεραίες της τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, όμως δεν επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή του Εθνικού.

Πάντως, όταν ο τότε ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννης Κωστή, βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο των πρασίνων, διαψεύστηκε από τον εκ. Τύπου της ομάδας, Αντρέας Δημητρίου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως στην Ομόνοια έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα ταλέντα των ακαδημιών τους, στα οποία μάλιστα πιστεύουν πολύ ενόψει των επόμενων χρόνων.

Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε, καθώς Λοΐζου, Τζιωνής και Κακουλλής παίρνουν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ με την πρώτη ομάδα προπονούνται και οι Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Βενιζέλου και Σάββα. Ο μεγαλύτερος ηλικιακά είναι ο 20χρονος Κακουλλής, και σαφώς ο Μ.Ηλία είναι πιο έμπειρος από τους προαναφερθέντες και πλέον δεν αποτελεί «παιδί των ακαδημιών».

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 24χρονου με τον Εθνικό, ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2022 και όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να τα βρει στο οικονομικό με τους Αχνιώτες.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ