aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμόνοια – Ν. Σαλαμίνα:  Η πρόβλεψη του καιρού στο ΓΣΠ την ώρα της συνέχισης του...

Ομόνοια – Ν. Σαλαμίνα:  Η πρόβλεψη του καιρού στο ΓΣΠ την ώρα της συνέχισης του αγώνα

Το… δεύτερος μέρος του «επεισοδίου» στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί απόψε. Στις 19:00 οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για 24’, με τους ερυθρόλευκους να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ του Τιάγκο Φερέιρα στο 49’. Θυμίζουμε πως ο αγώνας θα επαναρχίσει από το 66’ και θα ισχύει το ίδιο φύλλο αγώνα και τα ίδια δεδομένα (αλλαγές, κίτρινες).

Το παιχνίδι διακόπηκε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που είχε ως αποτέλεσμα να μαζέψει νερό ο χλοοτάπητας σε αρκετά σημεία. Τα δεδομένα με τις καιρικές συνθήκες προμηνύονται ευνοϊκά για την ολοκλήρωση του αγώνα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Όπως προβλέπει η ιστοσελίδα accuweather.com την ώρα του παιχνιδιού η θερμοκρασία θα είναι στους 23ο και δεν αναμένεται βροχόπτωση. Θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις, όμως η ποιότητα του αέρα θα είναι καλή και η υγρασία σε ποσοστό 73%.

Untitled 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ