aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμόνοια – Ν. Σαλαμίνα: Η έντονη βροχή άναψε κόκκινο

Ομόνοια – Ν. Σαλαμίνα: Η έντονη βροχή άναψε κόκκινο

Με τον καιρό δεν τα βάζει κανείς. Η έντονη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, αλλά κυρίως την ώρα του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Νέα Σαλαμίνα, είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του στο 66ο λεπτό. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Η μπάλα δεν κυλούσε στον αγωνιστικό χώρο αφού μάζεψε αρκετό νερό και ο διαιτητής Κυριάκος Αθανασίου αποφάσισε αρχικά προσωρινή διακοπή του. Δεκαπέντε λεπτά μετά ο διαιτητής και οι βοηθοί του έκαναν έλεγχο του αγωνιστικού χώρου και αφού διαπίστωσαν ότι η μπάλα και πάλι δεν κυλούσε σε ορισμένα σημεία, σφύριξε την οριστική διακοπή του αγώνα. Σύμφωνα με την Προκήρυξη του πρωταθλήματος ο αγώνας θα συνεχιστεί την Τρίτη, με το ίδιο φύλλο αγώνος, από το σημείο της διακοπής.

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι σημερινός (σ.σ. χθεσινός) αγώνας της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ Ομόνοιας Λευκωσίας – Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο ΓΣΠ, μετά από απόφαση του διαιτητή διακόπηκε στο 66ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τη συνεχόμενη βροχόπτωση» αναφέρει. Και προσθέτει η Ομοσπονδία: «Με βάση την Προκήρυξη, ο  αγώνας θα συνεχιστεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου (σήμερα δηλαδή) και ώρα 19:00 από το χρονικό σημείο της διακοπής με το ίδιο φύλλο αγώνα. Στο χρονικό σημείο της διακοπής η Νέα Σαλαμίνα προηγείτο στο σκορ με 1-0».

Μέχρι το σημείο της διακοπή, είχε γίνει πολύ καλό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Νέα Σαλαμίνα βρήκε δίχτυα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με πλασέ του Τιάγκο (50’). Ο Βραζιλιάνος δεν πανηγύρισε το γκολ ως ένδειξη εκτίμησης για το πέρασμά του από την Ομόνοια. Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή και πιο πολλές ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ (Λανγκ 10’, Γιούστε 14’, Χαραλάμπους 15’, Κασάμα 30’, Λέσγιακς 35’, Μπρούνο 45’). Τις δικές της καλές στιγμές είχε και η Νέα Σαλαμίνα (Άδωνη 23’, Μάντζεκ 24’) και κάποιες προϋποθέσεις. Μετά το γκολ της Νέας Σαλαμίνας, η Ομόνοια είχε τεράστια ευκαιρία με τον Ζαχαρίου που μόνος από πλάγια θέση σούταρε έξω.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ