aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια: Με... ταβάνι τις €300.000 στη Μίντιλαντ για Ακιντόλα

Ομόνοια: Με… ταβάνι τις €300.000 στη Μίντιλαντ για Ακιντόλα

Ρητή και απόλυτη είναι η θέση της Ομόνοιας για το «καυτό» θέμα των ημερών που αφορά το μέλλον του Νταβίντ Ακιντόλα. Οι πράσινοι δεν κρύβουν την επιθυμία τους για παραμονή του Νιγηριανού ακραίου επιθετικού στο ρόστερ τους, όμως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού. Τι εννοούμε με αυτό; Στο «τριφύλλι» έχουν εκδηλώσει στη Μίντιλαντ τη θέλησή τους να αποκτήσουν τον Νιγηριανό με ένα ποσό που πλησιάζει τις €300.000, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Goal» σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/7) στο Goal.com.cy.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρόταση για Ακιντόλα στους Δανούς «take it or leave it»…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη επικοινωνία της Ομόνοιας με τους Δανούς θα είναι θα μοιάζει με πρόταση «take it or leave it». Δηλαδή, είτε θα την αποδεχθεί η Μίντιλαντ και θα παραχωρήσει τον 24χρονο εξτρέμ στην Ομόνοια ή οι πράσινοι θα βάλουν οριστικά τελεία στο κεφάλαιο Ακιντόλα και θα κινηθούν για μετεγγραφή ακραίου επιθετικού.

Το γερό μπάσιμο και του ΑΠΟΕΛ στη διεκδίκηση του Νταβίντ Ακιντόλα έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων, ιδιαιτέρως μετά την μετεγγραφή Ουζόχο στους γαλαζοκίτρινους. Η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου δεν δείχνει να επηρεάζεται από τον ντόρο που επικρατεί, ούτε συμμερίζεται τα περί «νίκης σε επικοινωνιακό επίπεδο» και «επίδειξης ισχύος». Στο «στρατόπεδο» της Ομόνοιας πρωτίστως θεωρούν ότι καμία μετεγγραφή δεν εξασφαλίζει την επιτυχία στους αγωνιστικούς χώρους και υπάρχει σιγουριά ότι ανεξαρτήτως της έκβασης στην υπόθεση Ακιντόλα η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα πιο ισχυρή από πέρυσι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο λόγος που «παράτησε» την υπόθεση Ουζόχο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ