aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμόνοια/Κατελάρης: Περιμένει την Βίσλα Πλοτσκ και στο... βάθος Νέα Σαλαμίνα

Ομόνοια/Κατελάρης: Περιμένει την Βίσλα Πλοτσκ και στο… βάθος Νέα Σαλαμίνα

Σε στάση αναμονής για το μέλλον του είναι ο Φάνος Κατελάρης. Όπως αποκάλυψε από την Τρίτη το Goal.com.cy (δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα) ο Κύπριος διεθνής μέσος δέχθηκε κρούση από την Βίσλα Πλοτσκ.

Η πολωνική ομάδα προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, διαμηνύοντάς του ότι εξετάζει άλλη μία περίπτωση για τη συγκεκριμένη θέση και σύντομα θα πάρει την οριστική της απόφαση. Η πλευρά του 24χρονου μέσου σε επικοινωνία που είχε με την Ομόνοια έθεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο ελευθέρας μετεγγραφής του Κατελάρη χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα , αλλά με σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του. Ο Κύπριος μέσος που αγωνίστηκε στη λήξασα σεζόν ως δανεικός στην Ζαλαεγκερζέγκι Ουγγαρίας περιμένει τα νεότερα από την Πολωνία, καθώς έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα η Νέα Σαλαμίνα, όπως έγραψε από την Τρίτη το Goal.com.cy πρόσφατα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα έχουν συμφωνήσει για δανεισμού του δυναμικού μέσου, όμως οι ερυθρόλευκοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν, αφού ο Κατελάρης επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να παίξει και πάλι εκτός Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ