aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια: Η μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορία της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!

Ομόνοια: Η μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορία της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!

Μαύρη σελίδα στην ιστορία της έγραψε το βράδυ της Παρασκευής η Ομόνοια. Οι πράσινοι ηττήθηκαν 4-2 από τον ΑΠΟΕΛ, στην 22η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αγωνιστούν στο δεύτερο γκρουπ!

Μέσα σε ένα χρόνο το «τριφύλλι» κατάφερε από την πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία της να καταγράψει αρνητικές επιδόσεις δίχως προηγούμενο στην 74χρονη ιστορία του. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 είναι και με βούλα η χειρότερη της ιστορίας με σειρά αρνητικών «κατορθωμάτων» (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

Ούτε στα «πέτρινα» χρόνια της, δηλαδή από το 2010 έως το 2021 όταν δεν πανηγύρισε κάποιο τίτλο και «έτρεχε» ένα σερί εφτά χρόνων (από το 2013 έως το 2021) χωρίς νίκη επί του ΑΠΟΕΛ δεν δέχθηκε τόσο ντροπιαστικές ήττες από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Για την ακρίβεια, δύο ήττες με τέσσερα γκολ παθητικό από τους γαλαζοκίτρινους σε αγώνες πρωταθλήματος μέσα στην ίδια σεζόν η Ομόνοια δεν δέχθηκε ποτέ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ