aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια-ΓΣΠ: Η σημαντική παράμετρος, η ομάδα που χρεώνεται λιγότερα και γιατί

Ομόνοια-ΓΣΠ: Η σημαντική παράμετρος, η ομάδα που χρεώνεται λιγότερα και γιατί

Διαφωτιστικό ρεπορτάζ προκύπτει μέσω της εκπομπής «Βάλε ένα Γκολ» του Active Radio για το ζήτημα που προέκυψε ανάμεσα σε Ομόνοια και ΓΣΠ σχετικά με τη χρήση του γηπέδου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως μετέφερε ο Πανίκος Θεοδοσίου, οι πράσινοι χρωστούν ποσό της τάξεως των €300.000 στον Γυμναστικό Σύλλογο τα Παγκύπρια για τη λήξασα σεζόν. «Η Ομόνοια δεν μπαίνει στη διαδικασία να πληρώσει ή να ενημερώσει πώς σκοπεύει να ξοφλήσει το ποσό και από την άλλη το ΓΣΠ δεν μπαίνει σε συζητήσεις εάν δεν εξοφληθεί το συγκεκριμένο ποσό. Το ΓΣΠ κατέστησε σαφές ότι αν θέλει νέα συμφωνία θα πρέπει να ξοφλήσει τις 300.000», ανέφερε.

Ακολούθως, όμως, προχώρησε σε μία άκρως σημαντική παράμετρο σχετικά με την υπόθεση, που στο τέλος της ημέρας μπορεί να αποδειχτεί «κλειδί» για να τα βρουν οι δύο πλευρές: «Θα πρέπει να πούμε ότι η Ομόνοια έχει δηλώσει για έδρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ το ΓΣΠ, που έδωσε την άδειά τους ως κίνηση καλής θελήσεως. Όπως πληροφορηθήκαμε, όμως, αν επιμένει η Ομόνοια, το ΓΣΠ θα απαντήσει αρνητικά στην UEFA όταν θα ερωτηθεί αν συμφωνεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδό του για έδρα των πρασίνων».

Σημειώνουμε πως δεν υπάρχει άλλο κυπριακό γήπεδο, που να πληροί τις προδιαγραφές αγώνων φάσης ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (πρέπει να δηλωθεί από τώρα ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιείται σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους για να γίνει έλεγχος από τη διοργανώτρια Αρχή).

Τώρα, αναφορικά με τις αιχμές που άφησε η Ομόνοια σχετικά με διαφορετική χρέωση σε άλλη ομάδα από τον ΓΣΠ, είπε το εξής: «Αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και όπως μας ειπώθηκε, η χρέωση είναι χαμηλότερη επειδή έχει λιγότερα έσοδα από τις άλλες δύο ομάδες της Λευκωσίας. Αν όμως θα προκύψει διαφορετική χρέωση προς την Ομόνοια θα ισχύσει το ίδιο και για τον ΑΠΟΕΛ, επειδή η υπάρχουσα συμφωνία είναι κοινή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ