aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Έτοιμη η φανέλα με το «26»

Ομόνοια: Έτοιμη η φανέλα με το «26»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πράσινη φανέλα της Ομόνοιας με το τριφύλλι στο στήθος, με το όνομα Παπουλής και τον αριθμό «26» στην πλάτη, είναι έτοιμη! Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται έτοιμος να δώσει τα χέρια με τους πράσινους της Λευκωσίας. Πλέον, απομένει το τυπικό μέρος της συμφωνίας για να προκύψει και η επισημοποίηση της συνεργασίας. Με δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί κι ας τηρούν σιγήν ιχθύος στην Ομόνοια, ο Παπουλής βρίσκεται προ των πυλών του «Ηλίας Πούλλος».

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών προχώρησαν σε σημαντικό σημείο και αφού προέκυψε πρόσφορο έδαφος, είναι θέμα χρόνου να επικυρωθεί η συμφωνία και ο Ελλαδίτης να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας. Την ίδια ώρα και παρόλο που τίποτα δεν έχει λεχθεί από τον σύλλογο της Λευκωσίας για το κεφάλαιο Παπουλής, προέκυψε αντίδραση από πλευράς Απόλλωνα. Ναι, ο Ελλαδίτης στα 35 του χρόνια κατάφερε να προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις Ομόνοιας και Απόλλωνα. Ο λόγος; Όπως υποστηρίζουν στον Απόλλωνα, αθετήθηκε από το «τριφύλλι» η μια από τις τρεις πρόνοιες της συμφωνίας των προέδρων του «Big 6».

Ποια είναι αυτή; Είχε συμφωνηθεί ότι δεν θα ενοχλούσε η μία ομάδα την άλλη, για ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήταν σε διαπραγμάτευση για ανανέωση του συμβολαίου τους, ενώ το ίδιο θα ίσχυε σε περίπτωση που κάποια ομάδα θα εκδήλωνε ενδιαφέρον για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο Παπουλής έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα στις 31 Μαΐου και δεν έχει καμία δέσμευση με την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν. Με αυτό τον τρόπο ερμηνεύουν στην Ομόνοια τη συμφωνία, γι’ αυτό και θεωρούν πως δεν παραβίασαν καμία πρόνοια. Έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους ότι δεν έκαναν κάτι μεμπτό. Οι του Απόλλωνα θεωρούν πως, η επαφή με τον Παπουλή δεν έγινε τώρα αλλά πριν καν αποχωρήσει από την ομάδα τους.

Για να μην πέσουν οι υπογραφές, θα πρέπει μια από τις δύο πλευρές να κάνει πίσω στις έως τώρα συζητήσεις τους. Από πλευράς Ομόνοιας δεν διαφαίνεται να υπάρχει τέτοια πρόθεση αφού θεωρούν ότι, καμία πρόνοια της συμφωνίας των προέδρων δεν αθετήθηκε και παράλληλα κρίνουν ως μια ιδανική επιλογή τον Παπουλή για το ρόστερ της νέας περιόδου. Μάλιστα, ο Σταύρος Παπασταύρου θέλησε και επικοινώνησε με τον Νίκο Κίρζη για να τον ενημερώσει για την πρόθεση ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων. Στο σύλλογο της Λευκωσίας έκριναν πως ήταν ορθό να γίνει αυτό, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις τους με τον Απόλλωνα.

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στο κεφάλαιο Ομόνοια και Παπουλής. Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, είναι θέμα χρόνου να δώσουν τα χέρια και να υπογραφτούν τα σχετικά συμβόλαια. Θα είναι έκπληξη να μην υλοποιηθεί η μετεγγραφή του 35χρονου άσου στους πράσινους της Λευκωσίας, αφού υπάρχει επιθυμία συνεργασίας. Στην Ομόνοια έκριναν πως ο Παπουλής είναι σε θέση να δώσει βάθος στο ρόστερ ως μια ικανή και έμπειρη επιλογή. Ο ποδοσφαιριστής αν και βαδίζει προς τα 36 του, θεωρεί ότι είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη και η Ομόνοια, που θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ