aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια – ΕΝΠ 4-0: Τετράστερη και με πολυφωνία (vid)

Ομόνοια – ΕΝΠ 4-0: Τετράστερη και με πολυφωνία (vid)

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και σχετική άνεση η Ομόνοια επικράτησε με 4-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Η ομάδα του Νιλ Λένον κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, επιβλήθηκε των βυσσινί και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της.

Μίλετιτς (31′), Μπρούνο (45+2′), Ανσαριφάρντ (57′) και Zαχαρίου 78′ ήταν οι σκόρερ για το «τριφύλλι» που πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και έφθασε τους έξι βαθμούς. Παρά το κοπιαστικό ταξίδι και την προσπάθεια στο Σαν Σεμπαστιάν, στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Ομόνοια είχε ενέργεια, ρυθμό και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι της. Με εφτά αλλαγές στην ενδεκάδα και αλλαγή σχηματισμού (4-2-3-1 αντί 3-5-2) παρέταξε την Ομόνοια ο Νιλ Λένον. Στους τρεις έμεινε το Παραλίμνι, με την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια στη Λευκωσία.

Το ματς

Καθοριστικές στιγμές στην έκβαση του αποτελέσματος τα δύο πρώτα γκολ. Οι πράσινοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 31’ με τον Μίλετιτς να σκοράρει με κοντινή προβολή, έπειτα από συστημένη εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος ήταν ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο και από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 45+2’. Έκανε το ένα – δύο με τον Ανσαριφάρντ, κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Ο «αέρας» δύο τερμάτων στην ανάπαυλα, έκανε πιο απλά τα πράγματα για την Ομόνοια, αφού χωρίς άγχος συνέχισε να κυριαρχεί και να ψάχνει περισσότερα τέρματα. Με το πρώτο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα της Ομόνοιας οι πράσινοι σκόραραν για τρίτη φορά. Ο Παπουλής μετέφερε ταχύτατα την μπάλα από τη μεσαία γραμμή στην περιοχή του αντιπάλου, πάσαρε στον Ιρανό, ο οποίος έκανε χώρο στον εαυτό του και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζαχαρίου στο 78’. Ο Λέτσγιακς έκανε σέντρα από αριστερά, ο  Κύπριος εξτρέμ έκανε το πλασέ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Κόστιτς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Παναγή, Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Λέτσγιακς, Μπασιρού, Χαραλάμπους (64′ Ντίσκερουντ), Λοΐζου (64′ Ζαχαρίου), Μπρούνο, Παπουλής (75′ Xούπερ), Ανσαριφάρντ (60′ Κακουλλής).

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κοτσώνης, Έχμαν, Ντρέσκα, Τζιεμρέμοβιτς (75′ Γαβριήλ), Ντα Σίλβα, Μαυρουδής, Βούκσεβιτς (60′ Κατσαρής), Λαμί (60′ Ντιαβαρά), Βουτσένοβιτς (60′ Μιχαΐλοβιτς), Ρουσιάς.

Σκόρερ: Μίλετιτς 31′, Μπρούνο 45+2′, Ανσαριφάρντ 57′, Zαχαρίου 78′ / –

Κίτρινες: Χαραλάμπους / Βούκσεβιτς, Κωνσταντίνου, Μαυρουδής, Ντρέσκα.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος.

VAR: Αντωνίου Μενέλαος.

AVAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.

3′ Φάουλ του Μπρούνο ο Κόστιτς ήταν σε ετοιμότητα.

5′ Ευκαιρία για την Ομόνοια, ο Μπρούνο κουβάλησε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Κόστιτς έδιωξε σε κόρνερ.

8′ Κόρνερ του Μπρούνο, κεφαλιά του Μίλετιτς, ο Σέρβος έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

17′ Σουτ του Ανσαριφάρντ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κόστιτς έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

22′ Ζήτησε πέναλτι η Ομόνοια σε πέσιμο του Μπρούνο, καμία παράβαση συμφώνησαν διαιτητής και VAR.

27′ Καλύτερη η Ομόνοια ψάχνει το γκολ.

31′ ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Μίλετιτς! Σέντρα ακριβείας του Μπρούνο σε εκτέλεση φάουλ, ο Σέρβος αμυντικός βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

36′ Ο Παναγή απέκρουσε το σουτ του Ρουσιά σε τετ α τετ, αλλά ακολούθως υψώθηκε σημαιάκι για οφσάιντ.

42′ Φάση διαρκείας για την Ομόνοια με τον Ανσαριφάρντ, αλλά εν τέλει ο Ιρανός υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση.

45+2′ ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Μπρούνο! Ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, δείγμα της αξίας του. Έκανε το ένα – δύο με τον Ανσαριφάρντ, σταμάτησε με την μπάλα με το στήθος και πλάσαρε ιδανικά.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

53′ Ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Παπουλή, αλλά ο Κόστιτς είπε όχι.

54′ Σουτ του Ρουσιά, άστοχο.

57′ ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Αρσαριφάρντ! Ο Παπουλής μετέφερε ταχύτατα την μπάλα από τη μεσαία γραμμή στην περιοχή της Ένωσης, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ιρανό, ο οποίος έκανε χώρο προς τον εαυτό του και πλάσαρε όμορφα την μπάλα στα δίχτυα.

68′ Άτυχη στιγμή για τον Ζαχαρίου και την Ομόνοια. Ο Κύπριος εξτρέμ μπήκε ταχύτατα στην περιοχή, σούταρε με την μπάλα να έχει πορεία προς τα δίχτυα, αλλά κτύπησε στο πόδι του Κακουλλή, ο οποίος ήταν μάλιστα σε θέση οφσάιντ.

78′ ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Ζαχαρίου! Σέντρα του Λέτσγιακς από αριστερά, ο Ζαχαρίου έκανε το πλασέ και η μπάλα κατέληκε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Κόστιτς.

90′ Δύο λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος.

Τέλος αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ