aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟμόνοια – Δόξα: Στο «μικροσκόπιο» η διαιτησία στο ΓΣΠ και το καθοριστικό λάθος

Ομόνοια – Δόξα: Στο «μικροσκόπιο» η διαιτησία στο ΓΣΠ και το καθοριστικό λάθος

Ανατροπή, τρία γκολ εκ των οποίων τα δύο στην καθυστέρηση, δύο ακυρωθέν γκολ, πέναλτι, αποβολές… όλα σε 90’+8 παιχνιδιού! Ο αγώνας της Ομόνοιας με τη Δόξα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος που βρήκε τους πράσινους να πανηγυρίζουν τη νίκη 2-1 στο φινάλε με ανατροπή είχε και πολλές επίμαχες φάσεις.

Άλλωστε με υπόδειξη του VAR ακυρώθηκαν δύο γκολ της Δόξας, συμβούλευσε τον διαιτητή Κωνσταντίνο Φελλά να μην καταλογίσει γκολ στη φάση που ο Χούμποτσαν έδιωξε την μπάλα προ της γραμμής τέρματος και να αποβάλει τον Τζόρντι Γκόμεθ.

Διαιτητής και VAR, όμως, ελέγχονται για τον μη καταλογισμό φάουλ του Κακουλλή στον Σισκόφσκι στη φάση του πέναλτι της Ομόνοιας. Ο επιθετικός των πρασίνων προτού ανατραπεί από τον Σισκόφσκι κερδίζει την κατοχή της μπάλας υποπίπτοντας σε φάουλ στον Σκοπιανό τερματοφύλακα.

Δείτε τη φάση στο 7:00 του πιο κάτω βίντεο

Με βάσει τις επαναληπτικές προβολές ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Σαντίκ στο 13’, καθώς ο Μέσκα που ήταν εκτεθειμένος εμποδίζει τον Λέτσιακς στο μαρκάρισμα του Δημητρίου. Στο 31’ μετά από ενέργεια και σέντρα του Εμπραλίτζε, ο Σαντίκ έκανε την κεφαλιά και ο Γιούστε έδιωξε στη γραμμή (ζήτησε γκολ η Δόξα, αλλά μετά από εξέταση της φάσης αποφασίστηκε πως η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή).

Στο 63’ ο Αντενόν φαίνεται οριακά πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Ομόνοιας όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνο, ενώ επίσης σωστά αποβλήθηκε ο Τζόρντι Γκόμεθ για το «δολοφονικό» φάουλ στον Καραμανώλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ