aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟμόνοια – Δόξα: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Ομόνοια – Δόξα: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης. Μετά από μια κακή σεζόν πέρσι άρχισε τη νέα με γκολ και είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα του. Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις που δημιούργησε η Ομόνοια. Έχοντας δίπλα του ποδοσφαιριστές ποιότητας, είναι και ο ίδιος σε θέση να γίνει απειλητικός.

Η καθοριστική φάση

Θα μπορούσε να ήταν το πρώτο γκολ, όμως το δεύτερο κρίνεται ως καθοριστικό αφού ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα. Η Δόξα άρχισε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και έβαλε πίεση στην Ομόνοια, η οποία κατάφερε από στατική φάση να φθάσει σε δεύτερο γκολ και να σκοτώσει τις ελπίδες της αντιπάλου της.

Διαβάστε επίσης: Έδωσε συγχαρητήρια στην Ομόνοια και έφυγε ο Χατζηλούκας, άφωνος ο Μπεργκ

Η διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου

Πολύ καλή η διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου. Τον βοήθησαν και οι ποδοσφαιριστές με το αθλητοπρεπές παιχνίδι τους, ενώ δεν υπήρξε και η δύσκολη φάση για τον διαιτητή. Ήταν κοντά στις φάσεις, σφύριξε όταν έπρεπε και συνέβαλε κι αυτός στον καλό ρυθμό που είχε ο αγώνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ