Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΟμόνοια Αραδίππου: Επιστρέφει ο Χαβέλκα

Ομόνοια Αραδίππου: Επιστρέφει ο Χαβέλκα

Η Ομόνοια Αραδίππου, που έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας πέντε βαθμούς σε τρεις αγώνες, επιδιώκει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της. Άλλωστε, δικαιούται όπως όλες οι ομάδες απόκτηση άνεργου ποδοσφαιριστή ή δανεισμό από άλλη κυπριακή ομάδα.

Τα «περιστέρια» βάσει του πρώτου «παραθύρου», έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με τον γνώριμό τους Νίκο Χαβέλκα, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα τους τα προηγούμενα χρόνια και με το τέλος της περσινής σεζόν έμεινε ελεύθερος.

Ο Κροάτης μέσος δεν βρήκε ομάδα, με την Ομόνοια Αραδίππου να κάνει κίνηση προς τον παίκτη, που είναι θετικός να επιστρέψει για τέταρτη διαδοχική σεζόν. Εφόσον περάσει με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις θα πάρει επίσημη μορφή η μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνία. Την ίδια ώρα ο Γιάννος Οκκάς προετοιμάζει την ομάδα του για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ