Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΟμόνοια Αραδίππου: Από την άνεση στον φόβο

Ομόνοια Αραδίππου: Από την άνεση στον φόβο

Κάτι βάρυνε επικίνδυνα στην Ομόνοια Αραδίππου. Εκεί που στην υπόθεση παραμονή έμοιαζε πως είχε τα πάντα υπό έλεγχο, τα πλέι άουτ γύρισαν την κατάσταση ανάποδα και την έφεραν δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη της διαβάθμισης. Λες και κάποιος έριξε τον διακόπτη! Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες, 15 διαθέσιμοι βαθμοί και μόλις δύο στην τσέπη. Οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώριο για παρηγορητικές αναγνώσεις.

Η προχθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, δεν ήρθε χωρίς προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αυτό πλέον δεν αρκεί. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά έχασε ξανά έδαφος και πάει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα το ερχόμενο Σάββατο, με την πίεση στο κόκκινο.

Ο Κύπριος προπονητής στάθηκε στις απουσίες, στα προβλήματα και στην προσπάθεια των παικτών του, λέγοντας πως «τα έδωσαν όλα». Σωστό, αλλά η βαθμολογία δεν… πληρώνει την προσπάθεια. Η Ομόνοια Αραδίππου χρειάζεται αποτέλεσμα και όσο αυτά δεν έρχονται, βουλιάζει όλο και περισσότερο. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Αραδίππου θα αντιμετωπίσει στο Δασάκι τον Εθνικό Αχνας.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ