aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια – Απόλλων: O MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Ομόνοια – Απόλλων: O MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Ο τίτλος του MVP του ντέρμπι πάει στον «χρυσό» σκόρερ, αφού με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας ο Τιάγκο την οδήγησε σε νίκη απέναντι στον Απόλλωνα (1-0). Ίσως ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στα πρώτα τέσσερα ματς, με σημαντική συνεισφορά, τόσο οργανωτικά όσο και ανασταλτικά. Πολύτιμο εργαλείο για τον Μπεργκ, γι’ αυτό και ήδη μετρά τέσσερα 90λεπτα.

Η καθοριστική φάση

Ο Απόλλων, με το που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ήλεγξε τον ρυθμό και άσκησε πίεση στην αμυντική γραμμή της Ομόνοιας ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στα τελευταία λεπτά η πίεση ήταν έντονη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων άγγιξε το γκολ. Το σουτ του Γιαννιώτα από πλάγια θέση, αφού η μπάλα κόντραρε στον Κακουλλή, βρήκε και στο δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οιωνός πρωταθλητισμού οι 10 βαθμοί!

Η διαιτησία

Το μεγάλο λάθος δεν έγινε από τον Λούκα Σωτηρίου. Θα λέγαμε ότι έβγαλε ένα δύσκολο ματς αρκετά καλά. Ωστόσο, θέλοντας να μη χάσει τον έλεγχο του ντέρμπι, σφύριζε με ευκολία φάουλ, γεγονός που επηρέασε ώς ένα βαθμό τον ρυθμό του παιχνιδιού. Καλή κρίνεται και η παρουσία των βοηθών του.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: «Σείστηκε» το ΓΣΠ από τους Ομονοιάτες, ζήτησαν πρωτάθλημα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ