aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια-ΑΠΟΕΛ: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η κάκιστη διαιτησία

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η κάκιστη διαιτησία

Ο Πραξιτέλης Βούρος ήταν εξαιρετικός στο ισόπαλο 0-0 ντέρμπι της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ. Έδωσε πολλές μάχες, ήταν συγκεντρωμένος και σταμάτησε αρκετές φορές τους αντίπαλους επιθετικούς. Με γερά πνευμόνια, σωστές τοποθετήσεις, ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του και συνέβαλε ώστε να μη δεχθεί γκολ. Δικαίως είναι βασικός και ο Ντολ τον εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό και αυτός τον δικαιώνει. Ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Η καθοριστική φάση

Το χαμένο πέναλτι του Ντε Βινσέντι σε χρόνους καθυστερήσεων. Ο ΑΠΟΕΛ είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα σ’ ένα χρονικό σημείο που φάνταζε δύσκολο να αντιδράσει η Ομόνοια. Κι όμως, ο Αργεντινός εκτέλεσε κάκιστα το πέναλτι η μπάλα πήγε πάνω από την εστία και παρέμεινε το 0-0.

Η διαιτησία

Κάκιστη η διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή. Ο ΑΠΟΕΛ δικαιούτο δύο πέναλτι, στο 3’ και στο 25’, όταν οι Λανγκ και Λέσγιακς ανέτρεψαν τους Σάβιτς και Αλ Τάαμαρι αντίστοιχα. Και τελικά καταλόγισε πέναλτι στο 85’ που δεν ήταν. Ο Λανγκ ναι μεν είχε το χέρι στον Αλ Τάαμαρι όμως δεν έγινε παράβαση. Ακόμη, ο διαιτητής υστέρησε σημαντικά στον πειθαρχικό έλεγχο και άφησε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα ατιμώρητα και για τις δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ