Ομόνοια – Ανόρθωση: Παρουσία κόσμου που θυμίζει ευρωπαϊκό αγώνα

Σχεδόν πεναψήφιο νούμερο υπολογίζεται ότι ήταν ο αριθμός των φιλάθλων που παρακολούθησαν το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, το βράδυ του Σαββάτου. Δύο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες μπαίνουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και η αναμέτρηση προσέλκυσε αρκετό κόσμο στο ΓΣΠ, αφού με βάσει τους υπολογισμούς περίπου 8.000 – 9.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Η «δίψα» του κόσμου τόσο της Ομόνοιας, όσο και της Ανόρθωσης για να δουν ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο τις ομάδες τους είναι έντονη, ενώ πόλο έλξης αποτέλεσε το γεγονός πως υπάρχουν αρκετά νέα αποκτήματα. Ήταν το πρώτο φιλικό της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, ενώ σαφώς μέτρησε και το ότι δεν ήταν αναγκαία η κάρτα φιλάθλου. Σαφώς και η πορεία των δύο ομάδων στην αρχή του πρωταθλήματος θα είναι καταλυτικός παράγοντας στην παρουσία του κόσμου όταν θα αρχίσουν οι επίσημες αναμετρήσεις.

H αλήθεια είναι πως τόσο κόσμο το ΓΣΠ από τη μέρα που μπήκε στη ζωή μας η κάρτα φιλάθλου μόνο σε αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ